X

Actuele projecten

Redute in Tiel: start bouw september 2018!

Nog maar 2 hoekwoningen beschikbaar, wees er snel bij!

Langs de Waal, in het groen en op loopafstand van het centrum openbaart zich binnenkort een volledig nieuwe wijk; ‘Redute’ in Tiel. Een prettige woonwijk waarin je op geheel eigen wijze van de woning en de omgeving kunt genieten. In een leuke park setting verkopen we in dit gebied maar liefst 43 nieuwbouwwoningen.

Redute bestaat uit 27 woningen verdeeld over vier rijen van vijf tot maximaal acht woningen, veertien twee-onder-één-kapwoningen en twee vrijstaande woningen. De woningen passen prachtig in de groene omgeving, zijn architectonisch met grote zorg ontworpen en op basis van jouw wensen goed uit te breiden.

Lees verder

Plan Scharenburg in Zoelen

Nieuwe fase

Op donderdag 22 maart starten wij met de verkoop van een prachtige nieuwe fase van plan Scharenburg in Zoelen. U bent van harte welkom tussen 18:30 uur en 20:00 uur in Herberg de Zoelensche Brug (Achterstraat 2, Zoelen) U kan zich die avond inschrijven voor de woning van uw voorkeur.

Aan de Uiterdijk vlakbij de kern van Zoelen is een nieuwe woonwijk volop in ontwikkeling. Een diversiteit aan woningen zal hier worden gerealiseerd; tussen en hoekoningen, royale 2-1 kap woningen en 3 bouwkavels voor het realiseren van een eigen droomwoning. Hier in plan Scharenburg kunnen jouw woonwensen vorm krijgen!

Lees verder

Briljant in Tiel

Van € 267.500 tot € 410.000 v.o.n.

In de jongste buurt van Passewaay Tiel, worden 18 twee-onder-één kapwoningen en 1 vrijstaande woning gebouwd. De kavels hebben een grootte van 200 tot 475 m². Ook de woningen zelf zijn royaal te noemen met 476 tot 602 m³ inhoud. Kenmerkend zijn de fraaie locatie aan de rand van de wijk nabij diverse voorzieningen zoals winkels en scholen en de fraaie klassieke uitstraling.

Wonen tussen de natuur, met rust, ruimte en groen. Dat is wonen in Passewaay Buurt 7 te Tiel. Een schitterende woonlocatie in de Tielerwaard, het landelijke gebied tussen de uiterwaarden van de Waal. Heeft u behoefte aan rust en natuur, dan biedt de schitterende omgeving alle mogelijkheden voor een heerlijke wandeling of een ontspannen fietstocht.

Lees verder

Hanzetoren in Tiel

Spectaculair wonen op hoogte

In het hart van Tiel verrijst de hoogste toren van de hele Betuwe, De Hanzetoren. Wonen in De Hanzetoren is uniek. Het uitzicht is spectaculair. U kijkt vanuit uw appartement over de stad Tiel, de Waal, het Amsterdams Rijnkanaal en de uitgestrekte weilanden. Op een heldere dag heeft u zelfs uitzicht tot aan 's-Hertogenbosch en de Utrechtse Heuvelrug.

Lees verder

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL