X

Wij gebruiken cookies en andere technologie├źn om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Privacy statement

Project Hof van Heesselt

Prachtig wonen omringd door groen!

Beschrijving

Hof van Heesselt - de naam zegt het al - is gelegen in Heesselt. Dit Betuwse dorpje wordt vaak in een adem genoemd met Varik. Er is zelfs een Variks en Heesselts volkslied. Dit lied bezingt de mooie durpkes langs de Waol. En terecht, want wat is het hier mooi!

In Hof van Heesselt woon je op een droomlocatie. In samenwerking met Thuis in Bouwen en EVE Architecten worden op deze unieke plek een kleinschalig hof met twaalf luxe woningen in verschillende typen gerealiseerd. Twee-onder-een-kap woningen, geschakelde woningen en vrijstaande woningen.

In Hof van Heesselt kom je op adem en geniet je van al het moois dat het westen van de Betuwe te bieden heeft. Fruitboomgaarden, vergezichten, strandjes en natuurlijk de majestueuze rivier de Waal. Je kunt hier eindeloos wandelen door de Uiterwaarden. De vogeltrek volgen. Kuddes Konikpaarden tegenkomen en het lekkerste fruit kopen en plukken. Elke dag weer zul je je verbazen over de verrassende vergezichten. In Hof van Heesselt laat je de drukte van alledag achter je. Hier leef je met de seizoenen, kom je tot rust en geniet je van al het moois om je heen. En, hoe geweldig is het om hier op te groeien. Om hier thuis te komen na een schooldag en met je vrienden te spelen en te struinen in de uiterwaarden. Je woont, leeft en bèleeft hier van alles.

Rust, ruimte en genieten; daar draait het om in Hof van Heesselt.

Hof van Heesselt bestaat uit twaalf woningen in zes verschillende typen. Stuk voor stuk ademen ze de sfeer van de natuurlijke omgeving. Robuust, landelijk en karaktervol.

Woningtypen

Twee-onder-een-kapwoningen - Het Hofhuis type A:
Twee statige twee-onder-een-kapwoningen vormen een waardige entree van Hof van Heesselt. Deze heerlijke gezinshuizen hebben een grote leefkeuken aan de tuinzijde en een mooie living aan de voorzijde. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet gesitueerd. Op de tweede verdieping kunnen extra slaapkamers worden gerealiseerd.

 • Kavelgrootte circa 573 m² of 625 m²
 • Berging vrijstaand in de achtertuin of vast aan de woning
 • Bouwnummers 1 en 2
 • Vanaf circa € 735.000,- vrij op naam.

Vrijstaande, middels berging geschakelde woningen - De Ruiters type B:

Is de architect geïnspireerd door Betuwse boerderijen met die typerende deels houten gevels? Het zou zomaar kunnen. Het geeft de woningen een landelijk en robuust karakter. De brede, gezamenlijke oprit naar de woningen, de grote kavel en de prachtige ligging benadrukken dat effect. Ook in de woningen is er aan leefruimte geen gebrek. De royale living ligt aan de voorzijde en aan de tuinzijde is een grote leefkeuken. Een heerlijke plek om samen te tafelen. Op de eerste verdieping zijn maar liefst vier slaapkamers, een badkamer en een aparte toiletruimte.

 • Woonoppervlakte circa 179 m²
 • Kavelgrootte circa 563 m² of 732 m²
 • Berging aan woning, grenzend aan berging van buren
 • Bouwnummers 6 en 7
 • Vanaf circa € 952.500,- vrij op naam.

Vrijstaande woningen:

In Hof van Heesselt komen acht vrijstaande woningen in vier verschillende typen. Elke woning heeft een eigen sfeer en uitstraling. Landelijke charme met een rieten dak of een sfeervolle combinatie van opvallende raampartijen en een pannendak? Stuk voor stuk zijn het echte eyecatchers! En elk bouwnummer heeft zijn eigen unieke uitstraling. Kies de woning die past bij jouw woondroom.

Vrijstaande woning - De Konik, De Weide Blik, De Roedenberg en De Waard type C:

De bouwnummers 3, 5, 10 en 11 noemen we type C. Deze charmante vrijstaande woningen ademen een landelijke sfeer. Bij bouwnummer 10 wordt dat landelijke karakter versterkt door een rieten dak, bouwnummers 3, 5 en 11 hebben een pannendak. Bouwnummer 3 ligt aan de entree van het hof. De bouwnummers 5, 10 en 11 grenzen aan de dijk.
De kavels zijn groot en variëren van circa 643 m² tot maar liefst 999 m² en ook de woningen zijn lekker ruim. Neem alleen al de heerlijke leefkeuken die grenst aan de tuin. Een ideale plek om te genieten van elkaars gezelschap. De living ligt aan de voorzijde en is dankzij de raampartijen lekker licht. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Op de tweede verdieping is ruimte voor een extra slaapkamer.

 • Woonoppervlakte van circa 190 m²
 • Kavelgrootte variërend van circa 643 m²- 999 m²
 • Bouwnummer 3, 5, 11 pannen gedekt
 • Bouwnummer 10 rietgedekt
 • Berging aan de woning
 • Indicatieprijs vanaf € 990.000,- v.o.n.

Vrijstaande woning - De Rode Geus en De Veldleeuwerik type D:

Twee werelden komen hier op bijzondere wijze samen. Het rieten dak combineert fantastisch met de opvallende raampartijen. Stoer en eigentijds. En dankzij die grote raampartijen is het uitzicht vanuit de woning geweldig. Groen, groener groenst. Het buitenleven op z’n best.
Ook deze woning heeft weer zo’n fijne grote leefkeuken aan de tuinzijde en een royale living aan de voorzijde. Op de eerste verdieping zijn maar liefst vier slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Op de tweede verdieping kan een vijfde slaapkamer worden gerealiseerd. Met circa 228 m² woonoppervlak is er aan ruimte geen gebrek. Bovendien is er ook nog de mogelijkheid om aan de voorzijde van de woning een extra speel, werk of hobbykamer te creëren.

 • Woonoppervlakte van circa 228 m²
 • Kavelgrootte circa 667 m² of 877 m²
 • Berging aan de woning vast
 • Bouwnummers 4 en 12
 • Indicatieprijs vanaf € 996.000,- v.o.n.

Vrijstaande woning - Het Voske en De Zilverreiger type E:

In het hart van het hof liggen de vrijstaande woningen type E met de bouwnummers 8 en 9. Ze zijn duidelijk familie van type D, maar net even anders door het pannendak. Ook bij deze woning zijn die fantastische raampartijen ware blikvangers. Ze zorgen voor licht, lucht en ruimte. Een heerlijke plek om thuis te komen en te genieten van elkaar en het buitenleven. Dat doe je bijvoorbeeld aan de eettafel in die heerlijke royale leefkeuken vanwaar je zo de tuin in wandelt. De living ligt aan de voorzijde van de woning en er is de mogelijkheid voor een extra speel, werk of hobbykamer te creëren. Ook handig is dat de bijkeuken grenst aan de kamer en de berging. Op de eerste verdieping zijn maar liefst vier slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Op de tweede verdieping kan een vijfde slaapkamer worden gerealiseerd.

 • Woonoppervlakte van circa 228 m²
 • Kavelgrootte circa 621 m² of 745 m²
 • Bouwnummers 8 en 9
 • Indicatieprijs vanaf € 975.000,- v.o.n.

Wellicht ten overvloede; maar natuurlijk zijn de woningen gasloos. Dankzij een bodemwarmtepomp is het in de winter comfortabel en is je woning in de zomer lekker koel. De daken zijn voorzien van zonnepanelen. De woningen met de rietendaken hebben zonnepanelen op de berging. En wat heel handig is; je kunt de laadpaal voor je elektrische auto koppelen aan het zonnedak. Dàt is echt duurzaam autorijden.

De natuur rondom Hof van Heesselt heeft veel te bieden. Daar gaan we zorgvuldig mee om én we voegen ingrediënten toe die bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Overal waar we bouwen, veranderen we de omgeving, en dat biedt kansen. Om te verbeteren, te verslimmen, te verduurzamen. Zo bouwen we aan een gezonde leefomgeving. Dat doen we bijvoorbeeld in het hof met inheemse beplanting, wadi’s en nestvoorzieningen voor vogels en vleermuizen. Goed voor de biodiversiteit.

Meer informatie?
Bericht:
E-mail nieuwsbrief
Delen

Foto's

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL