X

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Bent u van plan om te gaan verhuizen? Dan is het handig om te weten wat uw huis waard is. Wij van Dolron Rivierenland Makelaars komen graag bij u langs voor een gratis, vrijblijvende waardebepaling!

Zoals u begrijpt is een waardebepaling een momentopname. De waarde van uw woning blijft immers niet jarenlang hetzelfde. Veranderende marktomstandigheden, de staat van het onderhoud van uw huis, bestemmingsplannen en economische ontwikkelingen zijn factoren die ervoor kunnen zorgen dat uw huis meer of minder waard wordt. Al deze factoren nemen wij mee in onze waardebepaling.

Hoewel een waardebepaling geen taxatierapport is kan deze wel erg waardevol voor u zijn. U krijgt namelijk een goede indicatie van de actuele waarde van uw huis. De waardebepaling wordt uitgevoerd door een van onze NVM makelaars die u daarna ook kan voorzien van de juiste informatie over een eventueel verkooptraject.

Wilt u middels onze gratis waardebepaling vaststellen wat uw huis waard is? Vul dan hiernaast uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Meteen aanvragen!
E-mail nieuwsbrief
Gratis waardebepaling
Delen
Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL