X

Wij gebruiken cookies en andere technologie├źn om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Privacy statement

Gratis waardebepaling

Online gratis waardebepaling van uw huis

Uw huis verkopen is geen beslissing die u over één nacht ijs neemt. Er komt veel bij kijken en in de huidige markt komen er veel zaken op u af waardoor u eenvoudig het overzicht kunt verliezen. Een belangrijke eerste stap bij de verkoop van uw huis is een waardebepaling.

Dolron Rivierenland Makelaars biedt u de mogelijkheid om online een gratis waardebepaling van uw huis te maken. Onze module zoekt woningen die recent zijn verkocht en vergelijkbaar zijn met uw woning om op basis hiervan tot een goede indicatie van de waarde van uw woning te komen.

Onze online waardebepaling is geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast! Klik op de link hieronder om te beginnen:

Online gratis waardebepaling van uw huis

Gratis waardebepaling van uw woning op maat

Heeft u de online waardebepaling gedaan en wilt u meer weten over de waarde van uw huis? Maak dan eens een afspraak voor een gratis waardebepaling op maat. Wij komen dan vrijblijvend bij u langs om een maatwerk waardebepaling van uw woning te maken.

Wanneer u bij Dolron Rivierenland Makelaars een waardebepaling aanvraagt gaan we bijna hetzelfde te werk als wanneer we een huis in de verkoop nemen. Onze makelaar zal uw woning bekijken vanuit de optiek van de huidige woningzoekende. Op basis hiervan en het gegeven dat wij veel bezichtigingen uitvoeren en weten wat er te koop staat kunnen we een realistische schatting maken van de actuele marktwaarde van uw woning.

Tijdens de afspraak kunt u natuurlijk ook meteen al uw vragen over een eventuele verkoop van uw woning aan ons stellen.

Vul het formulier rechts op deze pagina in wanneer u gratis een waardebepaling van uw woning op maat wilt laten maken. Wij zullen op korte termijn contact met u opnemen voor een afspraak.

Verkopen? Verkoopadvies op maat, wij zijn uw verkoopmakelaar!

Spreekt onze aanpak en de eerste kennismaking u aan? Maak dan een vervolgafspraak met ons voor een gedetailleerd plan van aanpak.

We bespreken welke stappen genomen kunnen worden om de verkoop van uw woning tot een succes te maken. Wij informeren u over de vele mogelijkheden die wij hebben om uw woning in de markt te zetten, maar ook over wat u zelf kunt doen. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met tips over de beste verkoopperiode, maar ook eventueel benodigde aanpassingen aan uw woning zullen we bespreken.

Wilt u weten hoe wij uw huis zouden verkopen? Lees verder onder Uw huis verkopen of maak een afspraak met één van onze makelaars voor verkoopadvies op maat. Wij helpen u graag!

Een taxatie van uw huis nodig?

Wanneer het gaat om bijvoorbeeld het oversluiten van een hypotheek volstaat een gratis waardebepaling niet, daarvoor is een taxatie van uw woning nodig. Ons kantoor kan u ook hiermee snel van dienst zijn. Lees hierover verder onder Een huis taxeren of maak een afspraak met één van onze makelaars.

Meteen aanvragen!
Bericht:
E-mail nieuwsbrief
Gratis waardebepaling
Delen
Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL