X

Wij gebruiken cookies en andere technologie├źn om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Privacy statement

Heerlijk vrij wonen in het buitengebied!

Beschrijving

In het voormalige agrarische gebied tussen de Kruisstraat en de Ophemertsedijk in Tiel wordt een prachtige nieuwe Buitenplaats gerealiseerd. Deze Buitenplaats wordt gevormd door 5 verschillende villa's bij elkaar, welke samen een harmonieus geheel vormen in een groene setting van ca. een hectare grond. Een prachtige woonlocatie tussen bebouwde omgeving en buitendijks gebied.

Elke buitenplaats heeft een eigen karakter en architectuurstijl. In deze Buitenplaats zijn de villa's klassiek vormgegeven in combinatie met strakke elementen. De donkerrode baksteen in combinatie met een donkere dakpan en fraaie dak overstekken staan garant voor een fraaie uitstraling. De villa's worden gekenmerkt door hun ruime opzet en goed doordachte plattegronden. Mocht u echter in een ontwerp nog persoonlijke wensen willen verwerken, dan behoort dit zeker nog tot de mogelijkheden.

Voor een compleet beeld van deze prachtige Buitenplaats op deze TOPLOCATIE, informeren wij u graag nader. Neemt u gerust vrijblijvend contact op met kantoor voor gedetailleerde informatie.

Tiel

Wonen in Tiel betekent wonen in een stad met een rijke geschiedenis. Al in de negende eeuw kreeg het tolrecht waardoor de stad een internationale handelsplaats werd. Inmiddels is Tiel vooral bekend als het gaat om fruitteelt en wordt dan ook Fruitstad aan de Waal genoemd. In de binnenstad van Tiel is het gezellig winkelen met een ruim winkelaanbod en diverse horecapleinen. Tiel heeft als centrum van het Rivierenland een breed aanbod aan belangrijke voorzieningen op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs, sport en cultuur. De stad ligt in een natuurlijke groenrijke omgeving, waar u heerlijk kunt wandelen, hardlopen en fietsen.

De prijzen variëren tussen € 1.099.500,- en € 1.750.000,- vrij op naam.

Meer informatie?
Bericht:
E-mail nieuwsbrief
Delen

Foto's

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL