X
Dolron Rivierenland Makelaars
Dolron Rivierenland Makelaars

Wij gebruiken cookies en andere technologie├źn om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Privacy statement

Kop van Waal - Fase 3

De verkoop is gestart!!!

Beschrijving

Luxe dijkwoningen in Tiel

De verkoop is gestart!!!

Wonen op een unieke plek

De prachtige, kwalitatief hoogstaande en energiezuinige dijkwoningen zijn gelegen in de gebiedsontwikkeling Kop van Waal. De dijkwoningen hebben een prachtig wijds uitzicht over het natuurgebied de Uiterwaarde de Waal en de gelijknamige rivier. De natuur is hier letterlijk naast de deur. De uiterwaarde zijn een buitendijks natuurgebied. Hierdoor is er zekerheid dat het uitzicht wijds blijft. In de architectuur is gepoogd om de woningen een luxe uitstraling mee te geven en zoveel mogelijk verblijfsruimtes uitzicht te geven over het prachtige natuurgebied. In het ontwerp zijn natuurlijke kleuren en natuurlijke materialen gebruikt om het aan te laten sluiten bij de sfeer en het karakter van de omgeving.

Vanaf: € 700.000,-
Woonoppervlakte: 220m²

Verkoopprocedure

Vanaf nu treft u op de website van Kop van Waal uitgebreide informatie over de Dijkwoningen aan. U kan bijvoorbeeld denken aan de verkooptekeningen, technische informatie, informatie over de meerwerkmogelijkheden etc. Ook is het vanaf nu mogelijk zijn om u in te schrijven voor één (of enkele) woning(en) van uw voorkeur op de website van Kop van Waal.

Bekijk hier een 3D visualisatie van het hele project en hoe Kop van Waal fase 3 eruit komt te zien.

Neemt u gerust contact op met ons kantoor voor meer informatie.

Meer informatie?
E-mail nieuwsbrief
Delen

Foto's

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL