X

Wij gebruiken cookies en andere technologieën om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Privacy statement

De Première

*geheel verkocht*

Beschrijving

Wonen op loopafstand van winkels, uitgaansgelegenheden, restaurants, het NS-station en de groene zone rond de Tielse stadsgracht? Op deze historische plek- die elke Tielenaar kent- kan het!

De oude Bioscoop De Metro wordt herontwikkeld naar 12 stijlvolle appartementen. Iedereen in Tiel en nabije omgeving heeft er weleens een bezoekje aan gebracht. Het pand aan het Walstraatje in het centrum, de bioscoop!

Velen films hebben er de afgelopen 40 jaar gedraaid, vriendschappen zijn er ontstaan, liefdesrelaties zijn er opgebloeid, vrienden en families hebben er gezellige avondjes gehad.

Met de herinneringen in ons achterhoofd nemen we afscheid van de knusse bioscoop en stellen wij met trots aan u voor;

''De Première'' 12 nieuwe appartementen met balkon en eigen berging. De appartementen variëren van 67 m² tot 84 m² en zijn klaar voor de toekomst. Zo zijn er zonnepanelen aanwezig en wordt er verwarmd middels warmtepompen.

Koopsommen vanaf € 275.000,- v.o.n.

LIGGING:

De appartementen liggen op loopafstand van de gezellige binnenstad van Tiel. Het centrum heeft een ruim aanbod van winkels, restaurant, en uitgaansgelegenheden.

Ook Zinder, het cultuurbedrijf in Tiel, en het Theater Agnietenhof zijn op loopafstand te bereiken vanaf het Walstraatje.

Het pand is de ideale locatie om te wonen. Alle faciliteiten zijn op loopafstand. Om de drukte te ontvluchten kunnen de bewoners even ontspannen in het stadspark of aan de gracht genieten van het groen.

BEREIKBAARHEID:

De Première is centraal gelegen. De grote steden Nijmegen, 's-Hertogenbosch en Utrecht zijn binnen een half uur bereikbaar met de auto of via het openbaar vervoer. Het complex ligt op 5 minuten lopen vanaf het Centraal Station in Tiel.

Meer informatie?
Bericht:
E-mail nieuwsbrief
Delen

Foto's

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL