X

Wij gebruiken cookies en andere technologieën om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Privacy statement

Project Redute+ in Tiel

* Geheel verkocht *

Beschrijving

Vol enthousiasme, dat zijn we, het is zover! We zijn gestart met de verkoop, dit is fase II van Redute (Redute+), 16 té gekke woningen die absoluut indruk maken.

Imposant langs de Waal, waar deze nieuwe wijk als 'vesting' achter de kade ontstaat en dit is dus ook de inspiratie achter de naam! Want hoe noemden ze zo'n gebied ook wel vroeger? Inderdaad de 'Redoutes' of 'Ronduites', oftewel dit is straks de hippe variant, de wijk in Tiel genaamd Redute. In deze fase, deelgebied 2, geven we de woningen ook nog een dikke vette +, dus net even meer, Redute+!

+ NET EVEN MEER

Wat die + is? Jij bepaalt! Ga voor duurzaam en kies type 'ready to live extra green in' met maar liefst 12 extra zonnepanelen. Of zie jij jezelf het liefst zo snel mogelijk in de tuin de BBQ aansteken, dan is 'ready to barbecue in' 'm voor jou. Wij zorgen namelijk dat die tuindeuren er in komen en zo'n stoer vlonderterras en schuttingen al voor je zijn aangelegd. Jaloerse blikken gegarandeerd als jij de eerst buurtbarbecue organiseert. Vergeet trouwens niet dat de basis als luxe is. Vloerverwarming, zonnepanelen, sanitair en tegelwerk, en, hoe tof, verdiepingshoge deuren zijn dus altijd all-in! Eigenlijk zouden we moeten zeggen: woon jij straks in Redute++++?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

Meer informatie?
Bericht:
E-mail nieuwsbrief
Delen
Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL