X

Wij gebruiken cookies en andere technologie├źn om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Privacy statement

Drie prachtig gelegen bouwkavels

Bouwkavel Buitenplaats Passewaayse Hogeweg te Tiel

Beschrijving

In het buitengebied van Tiel, nabij de uiterwaarden van de rivier de Waal, mogen wij u wederom een buitenkans aanbieden! Middels openbare verkoop bij inschrijving worden drie prachtige bouwkavels in een groene setting verkocht.

De kavels zijn gelegen in een zogeheten Buitenplaats. De totale Buitenplaats van ruim 14.000m² wordt ingericht met 3 bouwkavels van 1182m², 1550m² en 2031m² eigen grond. De grond eromheen wordt door verkoper beplant en ingericht conform een goedgekeurd inrichtingsplan en is openbaar toegankelijk.

De kavels zijn vrij van aannemer of architect, u kunt hier zelf uw droomhuis laten realiseren. De drie te realiseren woningen moeten qua uitstraling een harmonieus geheel vormen en dienen binnen het beeldkwaliteitsplan te passen.

VERKOOPPROCEDURE
De bouwkavels worden verkocht middels een notariële inschrijving. U kunt inschrijven op 1 maar eventueel ook op alle drie de kavels. Hierbij kunt u een volgorde van voorkeur kenbaar maken.

Indien uw interesse uitgaat naar een van de bouwkavels op deze locatie nodigen wij u uit om nadere informatie met inschrijfformulier bij ons kantoor op te vragen en uw bieding uiterlijk maandag 14 november 2022 voor 11:00 uur in te leveren bij de in de verkoopinformatie genoemde notaris.

Bij de inschrijving bedraagt de minimale inzetprijs € 450.000 k.k. voor kavels 2 en 3 en bedraagt de minimale inzetprijs € 500.000,- k.k. voor kavel 1.

U kunt desgewenst op 14 november om 11:15 bij het openen van de enveloppen aanwezig zijn. Verkoper zal uiterlijk 21 november besluiten al dan niet tot gunning over te gaan.

Schroom niet om contact op te nemen met ons kantoor als er vragen en/of onduidelijkheden zijn. Wij informeren u graag nader.

Meer informatie?
Bericht:
E-mail nieuwsbrief
Delen

Foto's

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL