X
Dolron Rivierenland Makelaars
Dolron Rivierenland Makelaars

Actuele projecten

Laatste fase van het RIO Terrein in Tiel

Start verkoop 05 november 2020!

RIO-terrein start verkoop 05 november 2020 om 09.00 uur!

Laatste fase van het RIO Terrein in Tiel. Deze laatste fase biedt 13 koopwoningen. Het betreft een binnenstedelijke ontwikkeling tussen de Brugstraat, Tinnegieter en Nieuwe Tielseweg.

Lees verder

Burgemeester Meslaan in Tiel

Altijd al willen wonen op de Burgemeester Meslaan in Tiel? Dan is dit een mooie kans!

Deze nieuw te realiseren vrijstaande woning met garage heeft door zijn karakteristieke uitstraling en inpandige ruimte veel in huis. Naast de mooie rode baksteen, de kenmerkende erker en royale dak-overstekken is de plattegrond van de woning fantastisch!

De woning is rustig en toch centraal gelegen. Belangrijke voorzieningen zoals het NS-station, het stadscentrum, diverse scholen en sportverenigingen en het ziekenhuis zijn op korte afstand gelegen.

Lees verder

Kop van Waal - Fase 2

Nog maar enkele woningen beschikbaar!

Wonen in het prachtige rivierenlandschap op fietsafstand van de levendige binnenstad van Tiel? Dat kan! Tussen de Echteldsedijk, natuurgebieden Koningspark en Vijverberg en bestaande woonbuurten in Tiel-Oost komt een nieuwe bijzonder landschappelijke ingerichte woonbuurt.

Net als fase 1, is ook de verkoop van fase 2 van het plan Kop van Waal heel snel verlopen, er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar!

Lees verder

Kop van Waal - Fase 3

Luxe dijkwoningen in Tiel

De prachtige, kwalitatief hoogstaande en energiezuinige dijkwoningen zijn gelegen in de gebiedsontwikkeling Kop van Waal. De dijkwoningen hebben een prachtig weids uitzicht over het natuurgebied de Uiterwaarde de Waal en de gelijknamige rivier. De natuur is hier letterlijk naast de deur.

Lees verder

Project Redute+ in Tiel

* Geheel verkocht *

Vol enthousiasme, dat zijn we, het is zover! We zijn gestart met de verkoop, dit is fase II van Redute (Redute+), 16 té gekke woningen die absoluut indruk maken.

Imposant langs de Waal, waar deze nieuwe wijk als 'vesting' achter de kade ontstaat en dit is dus ook de inspiratie achter de naam! Want hoe noemden ze zo'n gebied ook wel vroeger? Inderdaad de 'Redoutes' of 'Ronduites', oftewel dit is straks de hippe variant, de wijk in Tiel genaamd Redute.
In deze fase, deelgebied 2, geven we de woningen ook nog een dikke vette +, dus net even meer, Redute+! Woon jij straks hier?

Lees verder

Het Leeuwse Veld te Beneden - Leeuwen

Wonen in een prachtige wijk!

Alle woningen in de fases aan de oostzijde van dit project zijn verkocht. Inmiddels zijn we sinds fase 1 in dit plangebied vele mooie woningen verder. Het is daarom tijd om verder te gaan aan de westzijde van plan Het Leeuwse Veld.

Onlangs heeft de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit (Welstandcommissie) het stedenbouwkundige plan en de schetsontwerpen van de woningen voor het nieuwe deelgebied Het Leeuwse Veld West met enthousiasme ontvangen. Het ruim opgezette openbaar gebied, de architectuur en de hoogwaardige beeldkwaliteit zijn met vlag en wimpel geslaagd.

Lees verder

Hanzetoren in Tiel

Spectaculair wonen op hoogte

In het hart van Tiel verrijst de hoogste toren van de hele Betuwe, De Hanzetoren. Wonen in De Hanzetoren is uniek. Het uitzicht is spectaculair. U kijkt vanuit uw appartement over de stad Tiel, de Waal, het Amsterdams Rijnkanaal en de uitgestrekte weilanden. Op een heldere dag heeft u zelfs uitzicht tot aan 's-Hertogenbosch en de Utrechtse Heuvelrug.

Lees verder

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL