X
Dolron Rivierenland Makelaars
Dolron Rivierenland Makelaars

Actuele projecten

Kop van Waal

De tweede fase van Kop van Waal nu in de verkoop!

Wonen in het prachtige rivierenlandschap op fietsafstand van de levendige binnenstad van Tiel? Dat kan! Tussen de Echteldsedijk, natuurgebieden Koningspark en Vijverberg en bestaande woonbuurten in Tiel-Oost komt een nieuwe bijzonder landschappelijke ingerichte woonbuurt.

Qua woningen en woningtypen is er voor ieder wat wils. Zo vindt u hier tussen-, hoek-, 2 onder 1 kap- en half vrijstaande woningen, in een stijl die zich perfect aansluit bij deze groene omgeving.

Lees verder

Project Redute+ in Tiel

* Geheel verkocht *

Vol enthousiasme, dat zijn we, het is zover! We zijn gestart met de verkoop, dit is fase II van Redute (Redute+), 16 té gekke woningen die absoluut indruk maken.

Imposant langs de Waal, waar deze nieuwe wijk als 'vesting' achter de kade ontstaat en dit is dus ook de inspiratie achter de naam! Want hoe noemden ze zo'n gebied ook wel vroeger? Inderdaad de 'Redoutes' of 'Ronduites', oftewel dit is straks de hippe variant, de wijk in Tiel genaamd Redute.
In deze fase, deelgebied 2, geven we de woningen ook nog een dikke vette +, dus net even meer, Redute+! Woon jij straks hier?

Lees verder

Het Leeuwse Veld te Beneden - Leeuwen

Wonen in een prachtige wijk!

Op een prachtige locatie, in het buitengebied èn nabij voorzieningen en goede ontsluitingen wordt het ruim opgezette plan Het Leeuwse Veld gerealiseerd. De wijk is al ten dele gerealiseerd en het wordt een prachtwijk!

Wonen in Het Leeuwse Veld in Beneden-Leeuwen betekent vrij en landelijk wonen op 10 minuten afstand van Tiel en 20 minuten van Nijmegen.

In het nieuwste deelgebied zijn nog enkele royale twee-onder-een-kap woningen in diverse stijlen beschikbaar. De bouw van deze woningen zal aanvangen in de eerste helft van 2019.

Lees verder

Plan Scharenburg in Zoelen

Nieuwe fase

Op donderdag 22 maart starten wij met de verkoop van een prachtige nieuwe fase van plan Scharenburg in Zoelen. U bent van harte welkom tussen 18:30 uur en 20:00 uur in Herberg de Zoelensche Brug (Achterstraat 2, Zoelen) U kan zich die avond inschrijven voor de woning van uw voorkeur.

Aan de Uiterdijk vlakbij de kern van Zoelen is een nieuwe woonwijk volop in ontwikkeling. Een diversiteit aan woningen zal hier worden gerealiseerd; tussen en hoekoningen, royale 2-1 kap woningen en 3 bouwkavels voor het realiseren van een eigen droomwoning. Hier in plan Scharenburg kunnen jouw woonwensen vorm krijgen!

Lees verder

Hanzetoren in Tiel

Spectaculair wonen op hoogte

In het hart van Tiel verrijst de hoogste toren van de hele Betuwe, De Hanzetoren. Wonen in De Hanzetoren is uniek. Het uitzicht is spectaculair. U kijkt vanuit uw appartement over de stad Tiel, de Waal, het Amsterdams Rijnkanaal en de uitgestrekte weilanden. Op een heldere dag heeft u zelfs uitzicht tot aan 's-Hertogenbosch en de Utrechtse Heuvelrug.

Lees verder

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL