X

Actuele projecten

Heerlijk vrij wonen in het buitengebied!

In het voormalige agrarische gebied tussen de Kruisstraat en de Ophemertsedijk in Tiel wordt een prachtige nieuwe Buitenplaats gerealiseerd. Deze Buitenplaats wordt gevormd door 5 verschillende villa's bij elkaar, welke samen een harmonieus geheel vormen in een groene setting van ca. een hectare grond. Een prachtige woonlocatie tussen bebouwde omgeving en buitendijks gebied.

Elke buitenplaats heeft een eigen karakter en architectuurstijl. In deze Buitenplaats zijn de villa's klassiek vormgegeven in combinatie met strakke elementen.

Voor een compleet beeld van deze prachtige Buitenplaats op deze TOPLOCATIE, informeren wij u graag nader.

Lees verder

De 5 Patriciƫrs prachtige appartementen gelegen in het centrum van Tiel!

Ambtmanstraat 9 betreft een bijzonder karakteristiek pand op een fantastische locatie! Een unieke kans om hier te mogen gaan wonen!

Het voormalige Patriciërshuis wordt getransformeerd naar 5 zelfstandige wooneenheden, die voldoen aan de hedendaagse eisen met betrekking tot comfort, brandscheiding en geluidwering.

Het gebouw, thans genaamd 'De 5 Patriciërs' is gevestigd midden in het centrum van Tiel. Haar tuin maakt onderdeel uit van de Ambtmanstuin, een prachtig stadspark ontworpen door de beroemde tuinarchitect K.G. Zocherin 1850.

Zoals de naam al doet vermoeden is de Ambtmanstraat van oorsprong de straat waar de lokale macht zich huisvest. Tot op de dag van vandaag is nog een groot deel van de monumentale panden in de Ambtmanstraat eigendom van de Gemeente Tiel.

Lees verder

Heerlijk wonen in Het Leeuwse Veld

*geheel verkocht*

Er is nieuw woningaanbod in voorbereiding! Nog voor de zomervakantie starten we met de verkoop van 26 gevarieerde woningen. Dit zijn de laatste koopwoningen in dit deelgebied.

Lees verder

Laatste fase van het RIO Terrein in Tiel

*geheel verkocht *

De laatste fase biedt 13 koopwoningen. Het betreft een binnenstedelijke ontwikkeling tussen de Brugstraat, Tinnegieter en Nieuwe Tielseweg.

Lees verder

Kop van Waal - Luxe dijkwoningen in Tiel

*geheel verkocht *

De prachtige, kwalitatief hoogstaande en energiezuinige dijkwoningen zijn gelegen in de gebiedsontwikkeling Kop van Waal. De dijkwoningen hebben een prachtig wijds uitzicht over het natuurgebied de Uiterwaarde de Waal en de gelijknamige rivier. De natuur is hier letterlijk naast de deur. De uiterwaarde zijn een buitendijks natuurgebied.

Lees verder

Kop van Waal - Fase 2

* Geheel verkocht *

Wonen in het prachtige rivierenlandschap op fietsafstand van de levendige binnenstad van Tiel? Dat kan! Tussen de Echteldsedijk, natuurgebieden Koningspark en Vijverberg en bestaande woonbuurten in Tiel-Oost komt een nieuwe bijzonder landschappelijke ingerichte woonbuurt.

Lees verder

Project Redute+ in Tiel

* Geheel verkocht *

Vol enthousiasme, dat zijn we, het is zover! We zijn gestart met de verkoop, dit is fase II van Redute (Redute+), 16 té gekke woningen die absoluut indruk maken.

Imposant langs de Waal, waar deze nieuwe wijk als 'vesting' achter de kade ontstaat en dit is dus ook de inspiratie achter de naam! Want hoe noemden ze zo'n gebied ook wel vroeger? Inderdaad de 'Redoutes' of 'Ronduites', oftewel dit is straks de hippe variant, de wijk in Tiel genaamd Redute.
In deze fase, deelgebied 2, geven we de woningen ook nog een dikke vette +, dus net even meer, Redute+! Woon jij straks hier?

Lees verder

Hanzetoren in Tiel

Spectaculair wonen op hoogte

In het hart van Tiel verrijst de hoogste toren van de hele Betuwe, De Hanzetoren. Wonen in De Hanzetoren is uniek. Het uitzicht is spectaculair. U kijkt vanuit uw appartement over de stad Tiel, de Waal, het Amsterdams Rijnkanaal en de uitgestrekte weilanden. Op een heldere dag heeft u zelfs uitzicht tot aan 's-Hertogenbosch en de Utrechtse Heuvelrug.

Lees verder

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL