X

Actuele projecten

De 5 Patriciërs prachtige appartementen gelegen in het centrum van Tiel!

Ambtmanstraat 9 betreft een bijzonder karakteristiek pand op een fantastische locatie! Een unieke kans om hier te mogen gaan wonen!

Het gebouw, thans genaamd 'De 5 Patriciërs' is gevestigd midden in het centrum van Tiel. Haar tuin maakt onderdeel uit van de Ambtmanstuin, een prachtig stadspark ontworpen door de beroemde tuinarchitect K.G. Zocherin 1850.

In de oude binnenstad vindt u verscheidene monumenten die een rijk verleden hebben, zoals de Sint-Maartenskerk, de Waterpoort en de voormalige sociëteit Bellevue.

Zoals de naam al doet vermoeden is de Ambtmanstraat van oorsprong de straat waar de lokale macht zich huisvest. Tot op de dag van vandaag is nog een groot deel van de monumentale panden in de Ambtmanstraat eigendom van de Gemeente Tiel.

Lees verder

Verkocht! Stadswoningen 'Zoutkeetstraatje' in Tiel

Al deze woningen in hartje Tiel zijn inmiddels verkocht

Alle woningen zijn inmiddels verkocht. Bent u op zoek naar een mooie nieuwbouw woning laat het ons weten, dan kunnen wij u tijdig informeren over andere mooie projecten!

Lees verder

18 luxe appartementen ‘De Havenmeester’

Luxe en comfort komen samen in dit prachtige gebouw met 18 royale appartementen. De appartementen liggen direct aan het water. Vanaf uw appartement heeft u prachtig uitzicht op rivier de Waal.

Er worden 18 appartementen gerealiseerd binnen een markant woongebouw, waaronder één uniek penthouse. Er zijn in totaal 6 typen appartementen in De Havenmeester. Alle appartementen bieden een hoog wooncomfort en een prachtig uitzicht over de jachthaven. Elk appartement beschikt over een riant balkon.

De ruime centrale hal met glazen pui is de toegang tot het gebouw. Elke verdieping is voorzien van een hal met lift en trappenhuis.

Lees verder

Project Hof van Heesselt

Prachtig wonen omringd door groen!

Hof van Heesselt - de naam zegt het al - is gelegen in Heesselt. Dit Betuwse dorpje wordt vaak in een adem genoemd met Varik. Er is zelfs een Variks en Heesselts volkslied. Dit lied bezingt de mooie durpkes langs de Waol. En terecht, want wat is het hier mooi!

In Hof van Heesselt woon je op een droomlocatie. In samenwerking met Thuis in Bouwen en EVE Architecten worden op deze unieke plek een kleinschalig hof met twaalf luxe woningen in verschillende typen gerealiseerd. Twee-onder-een-kap woningen, geschakelde woningen en vrijstaande woningen.

In Hof van Heesselt kom je op adem en geniet je van al het moois dat het westen van de Betuwe te bieden heeft.

Lees verder

Drie prachtig gelegen bouwkavels

Bouwkavel Buitenplaats Passewaayse Hogeweg te Tiel

In het buitengebied van Tiel, nabij de uiterwaarden van de rivier de Waal, mogen wij u wederom een buitenkans aanbieden! Middels openbare verkoop bij inschrijving worden drie prachtige bouwkavels in een groene setting verkocht.

De kavels zijn gelegen in een zogeheten Buitenplaats. De totale Buitenplaats van ruim 14.000m² wordt ingericht met 3 bouwkavels van 1182m², 1550m² en 2031m² eigen grond. De grond eromheen wordt door verkoper beplant en ingericht conform een goedgekeurd inrichtingsplan en is openbaar toegankelijk.

De kavels zijn vrij van aannemer of architect, u kunt hier zelf uw droomhuis laten realiseren. De drie te realiseren woningen moeten qua uitstraling een harmonieus geheel vormen en dienen binnen het beeldkwaliteitsplan te passen.

Lees verder

Heerlijk vrij wonen in het buitengebied!

In het voormalige agrarische gebied tussen de Kruisstraat en de Ophemertsedijk in Tiel wordt een prachtige nieuwe Buitenplaats gerealiseerd. Deze Buitenplaats wordt gevormd door 5 verschillende villa's bij elkaar, welke samen een harmonieus geheel vormen in een groene setting van ca. een hectare grond. Een prachtige woonlocatie tussen bebouwde omgeving en buitendijks gebied.

Elke buitenplaats heeft een eigen karakter en architectuurstijl. In deze Buitenplaats zijn de villa's klassiek vormgegeven in combinatie met strakke elementen.

Voor een compleet beeld van deze prachtige Buitenplaats op deze TOPLOCATIE, informeren wij u graag nader.

Lees verder

De Première

*geheel verkocht*

Wonen op loopafstand van winkels, uitgaansgelegenheden, restaurants, het NS-station en de groene zone rond de Tielse stadsgracht? Op deze historische plek- die elke Tielenaar kent- kan het!

De oude Bioscoop De Metro wordt herontwikkeld naar 12 stijlvolle appartementen. Iedereen in Tiel en nabije omgeving heeft er weleens een bezoekje aan gebracht. Het pand aan het Walstraatje in het centrum, de bioscoop!

Velen films hebben er de afgelopen 40 jaar gedraaid, vriendschappen zijn er ontstaan, liefdesrelaties zijn er opgebloeid, vrienden en families hebben er gezellige avondjes gehad.

Met de herinneringen in ons achterhoofd nemen we afscheid van de knusse bioscoop en stellen wij met trots aan u voor;

''De Première'' 12 nieuwe appartementen met balkon en eigen berging. De appartementen variëren van 67 m² tot 84 m² en zijn klaar voor de toekomst. Zo zijn er zonnepanelen aanwezig en wordt er verwarmd middels warmtepompen.

Lees verder

Heerlijk wonen in Het Leeuwse Veld

*geheel verkocht*

Er is nieuw woningaanbod in voorbereiding! Nog voor de zomervakantie starten we met de verkoop van 26 gevarieerde woningen. Dit zijn de laatste koopwoningen in dit deelgebied.

Lees verder

Laatste fase van het RIO Terrein in Tiel

*geheel verkocht *

De laatste fase biedt 13 koopwoningen. Het betreft een binnenstedelijke ontwikkeling tussen de Brugstraat, Tinnegieter en Nieuwe Tielseweg.

Lees verder

Kop van Waal - Luxe dijkwoningen in Tiel

*geheel verkocht *

De prachtige, kwalitatief hoogstaande en energiezuinige dijkwoningen zijn gelegen in de gebiedsontwikkeling Kop van Waal. De dijkwoningen hebben een prachtig wijds uitzicht over het natuurgebied de Uiterwaarde de Waal en de gelijknamige rivier. De natuur is hier letterlijk naast de deur. De uiterwaarde zijn een buitendijks natuurgebied.

Lees verder

Kop van Waal - Fase 2

* Geheel verkocht *

Wonen in het prachtige rivierenlandschap op fietsafstand van de levendige binnenstad van Tiel? Dat kan! Tussen de Echteldsedijk, natuurgebieden Koningspark en Vijverberg en bestaande woonbuurten in Tiel-Oost komt een nieuwe bijzonder landschappelijke ingerichte woonbuurt.

Lees verder

Project Redute+ in Tiel

* Geheel verkocht *

Vol enthousiasme, dat zijn we, het is zover! We zijn gestart met de verkoop, dit is fase II van Redute (Redute+), 16 té gekke woningen die absoluut indruk maken.

Imposant langs de Waal, waar deze nieuwe wijk als 'vesting' achter de kade ontstaat en dit is dus ook de inspiratie achter de naam! Want hoe noemden ze zo'n gebied ook wel vroeger? Inderdaad de 'Redoutes' of 'Ronduites', oftewel dit is straks de hippe variant, de wijk in Tiel genaamd Redute.
In deze fase, deelgebied 2, geven we de woningen ook nog een dikke vette +, dus net even meer, Redute+! Woon jij straks hier?

Lees verder

Hanzetoren in Tiel

Spectaculair wonen op hoogte

In het hart van Tiel verrijst de hoogste toren van de hele Betuwe, De Hanzetoren. Wonen in De Hanzetoren is uniek. Het uitzicht is spectaculair. U kijkt vanuit uw appartement over de stad Tiel, de Waal, het Amsterdams Rijnkanaal en de uitgestrekte weilanden. Op een heldere dag heeft u zelfs uitzicht tot aan 's-Hertogenbosch en de Utrechtse Heuvelrug.

Lees verder

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL