X

Wij gebruiken cookies en andere technologie├źn om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Privacy statement

Een vrijstaande woning kopen

Voor veel mensen is een vrijstaande woning het ideale plaatje. Een mooie grote tuin, geen vaste buren, en uiteraard veel woonoppervlakte. Bent u ook op zoek naar een vrijstaande woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons woningaanbod kunt u zien dat er meer dan genoeg keuze is voor het vrijstaande huis van uw dromen. Bekijk het aanbod hier.

Uw prijsklasse
Resultaten

Wat is een vrijstaande woning?

Een vrijstaande woning is een eengezinswoning die los staat van (eventueel) aanwezige andere objecten. Het is een woning die zich op de begane grond bevindt, en er zijn dus geen woningen boven, naast of onder het huis. De vrijstaande woning wordt vaak omringd door een eigen tuin en heeft meestal een oprit en garage.

Cijfers vertellen dat tussen 2008 en 2016 gemiddeld 11% van alle verkochte woningen in Nederland een vrijstaande woning was.

Voor- en nadelen van een vrijstaande woning

De voordelen van een vrijstaande woning zijn:

  1. U heeft vrijwel geen last van uw buren.
  2. Een vrijstaande woning heeft meer uitbouwmogelijkheden.
  3. In een vrijstaand huis heeft u meer woonruimte in tegenstelling tot een tussen- of hoekwoning.
  4. Een vrijstaande woning is vaak uniek. U zult in een straat niet meerdere keren dezelfde woning zien.

De nadelen zijn:

  1. Een vrijstaande woning is duurder en u zult dieper in de buidel moeten tasten.
  2. De stookkosten van een vrijstaande woning liggen hoger dan in een gemiddelde woning. Vrijstaande woningen hebben vaak meer elementen die de stookkosten doen stijgen. Al kunt u dit voor een groot deel verhelpen met goede isolatie.

Interesse in een vrijstaande woning?

Gaat u voor het ideale plaatje en wilt u graag een vrijstaande woning kopen? Bekijk dan snel ons aanbod of neem contact met ons op. Wij bespreken graag met u uw mogelijkheden!

Overweegt u de verkoop van uw vrijstaande woning? Lees verder bij 'Een huis verkopen' voor meer informatie of neem contact met ons op. Wij helpen u graag de juiste keuzes te maken.

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL