X
Dolron Rivierenland Makelaars
Dolron Rivierenland Makelaars

Een appartement kopen

Het appartement is na de tussenwoning de meest verkochte woning in Nederland. Gemiddeld 30% van de verkochte woningen is een appartement. Er zijn verschillende redenen om aan een appartement te denken als u een woning koopt, zoals de vaak gunstige prijzen of het feit dat alles gelijkvloers is.

Wilt u graag een appartement kopen? Bekijk hieronder ons aanbod van appartementen.

Waar wilt u wonen?
Uw prijsklasse
Resultaten

Wat is een appartement?

Een appartement is een woning in een gebouwencomplex met één verdieping. Het maakt onderdeel uit van een meergezinsgebouw, dan wel van een combigebouw, welke wordt gekenmerkt door luxe en de bijzondere vorm in z’n uitstraling. Alle ruimtes van een appartement bevinden zich op hetzelfde niveau wat ideaal is als u moeilijk ter been bent. U kunt een appartement altijd bereiken via een gemeenschappelijk ruimte waar een trappenhuis en/of lift gevestigd is.

Voor- en nadelen van een appartement

De voordelen van een appartement zijn:

  1. In een appartement is alles gelijkvloers.
  2. De stookkosten van een appartement zijn vaker lager omdat u een kleinere ruimte moet verwarmen en omdat u “ingebouwd” zit tussen de andere woningen.
  3. Een appartement is in de regel een stuk goedkoper dan een gewoon woonhuis wat het aantrekkelijk maakt voor alleenstaanden of stellen zonder kinderen.

De nadelen zijn:

  1. Vaak heeft u geen tuin of balkon.
  2. In een appartement is de kans op geluidsoverlast groter omdat er meerdere woningen gevestigd zijn in het gebouw.
  3. Kosten voor onderhoud deelt u met de Vereniging van Eigenaren.

Interesse in een appartement?

Staat u het wonen in een appartement wel aan? Bekijk dan hier ons aanbod van appartementen of neem contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze!

Wilt u de volgende stap maken in uw wooncarrière en uw appartement te koop zetten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een afspraak zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken, of ga naar 'Een huis verkopen' voor meer informatie.

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL