X

Wij gebruiken cookies en andere technologie├źn om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Privacy statement

Een 2-onder-1-kap-woning kopen

Wilt u meer privacy dan in een tussenwoning, maar is een vrijstaande woning te duur voor u? Dan is wellicht een 2-onder-1-kap-woning de perfecte woning voor u! In ons woningaanbod vind u diverse 2-onder-1-kap-woningen in diverse prijsklassen.

Uw prijsklasse
Resultaten

Wat is een 2-onder-1-kap-woning?

Een 2-onder-1-kapwoning is een eengezinswoning waarvan het hoofdgebouw is verbonden met het hoofdgebouw van één andere gelijksoortige en gelijkvormige woning (niet zijnde een tussenwoning). Zelfs wanneer de woningen elk een afzonderlijke dakconstructie hebben vallen ze onder de definitie van de 2-onder-1-kapwoning. Een 2-onder-1-kapwoning wordt ook wel een “dubbelwoning” genoemd omdat de twee woningen elkaars spiegelbeeld zijn en alleen worden gescheiden door een muur.

Cijfers van het kadaster laten zien dat tussen 2008 en 2016 ruim 10% van de verkochte woningen een 2-onder-1-kap-woning was.

Voor- en nadelen van een 2-onder-1-kap-woning

De voordelen van een 2-onder-1-kap-woning zijn:

  1. In een 2-onder-1-kap-woning heeft u meer privacy dan in een tussenwoning.
  2. De woning heeft vaak een grote tuin met aan de zijkant van het huis een oprit en eventueel garage.
  3. U ervaart het vrijstaand-wonen-gevoel.

De nadelen zijn:

  1. 2-onder-1-kap-woningen zijn duurder dan een tussen- of hoekwoning.
  2. U heeft directe buren aan één kant van de woning wat de kans op eventuele geluidsoverlast groter maakt.

Interesse in een 2-onder-1-kap-woning?

Wilt u ook de volgende stap maken in uw “wooncarrière” en genieten van alles wat een 2-onder-1-kap-woning u te bieden heeft? Bekijk dan ons aanbod van 2-onder-1-kap-woningen hierboven of neem contact met ons op. We bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn.

Woont u op dit moment in een 2-onder-1-kap-woning en wilt deze te koop zetten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees verder bij 'Een huis verkopen'.

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL