X

Wij gebruiken cookies en andere technologie├źn om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Privacy statement

Bouwgrond kopen

Is het altijd al uw droom geweest om zelf uw huis te bouwen en zo al uw woonwensen te realiseren? Deze droom hoeft geen droom te blijven, want Dolron Rivierenland Makelaars beschikt over meerdere bouwkavels in de regio Tiel waarop u het huis van uw dromen kunt bouwen. Bekijk hieronder het actuele aanbod van bouwgrond.

Waar wilt u wonen?
Uw prijsklasse
Resultaten

Voor- en nadelen van bouwgrond

De voordelen van bouwgrond:

  1. Het grootste voordeel van een huis (laten) bouwen is dat u weinig concessies hoeft te doen aan uw woonwensen. U kunt al uw woonwensen realiseren zodat het helemaal naar uw eigen smaak wordt. Bij nieuwbouw heeft u tot op bepaalde hoogte de vrijheid alles zelf te bepalen.
  2. Uw eigen huis zelf bouwen is niet per se goedkoop, maar de prijs-kwaliteitsverhouding van zelf bouwen is vaak gunstiger dan van seriematige bouwprojecten.
  3. Uw huis is helemaal nieuw, modern en u heeft de keuze om rekening te houden met de (laatste) technieken op gebied van duurzaamheid zoals gebruik van zonnepanelen of via een hybride systeem de woning verwarmen zodat u fors kunt besparen op uw energierekeningen.

De nadelen zijn:

  1. Het kost een hoop van uw vrije tijd. U moet bereid zijn om veel tijd te steken in het uitzoeken van zaken en het nemen van beslissingen.
  2. U moet veel geduld hebben. Een huis bouwen is niet 1-2-3 gebeurd en u bent er continu mee bezig.
  3. Houdt rekening met tijdsoverschrijding en bijkomende (tegenvallende) kosten.

Ziet u het helemaal zitten om uw eigen huis te bouwen? Bekijk dan snel ons aanbod van bouwgrond of neem contact op met ons kantoor. Wij bekijken graag samen met u wat we voor u kunnen betekenen.

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL