X

Wij gebruiken cookies en andere technologie├źn om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Privacy statement

De mensen achter Dolron Rivierenland Makelaars

Drs. Sonja de Kinder

Directeur / NVM Makelaar / Taxateur RMT

Sonja’s motto: "Waar een wil is, is resultaat"

Deze ondernemer is econome van huis uit. Via verschillende professies is zij jaren geleden met het makelaarsvak in aanraking gekomen. Met dit succesvolle kantoor als resultaat. Enorme kennis van de meest uiteenlopende onderwerpen.


Marco van Mourik

NVM Makelaar / Taxateur RMT

Marco’s motto: "Zonder uitdaging geen succes"

Ervaring met een hoofdletter! Hij weet alles over de regio. Ook het vak zelf heeft, met zijn bijna 20 jaar ervaring, voor hem weinig geheimen meer.


Femke Reulen-Klijsen

Binnendienst medewerker

Femke’s motto: "Net dat stapje extra"

Brabantse spontaniteit en oprechte interesse kenmerken deze spin in het web. Onder meer verantwoordelijk voor commerciële presentaties en de coördinatie van onze nieuwbouwactiviteiten. Zij geeft onze klanten het "warme bad"! Vormt een geweldig binnendienst-duo samen met Danique en Linda.


Linda Brekelmans

Assistent Makelaar

Linda haar motto: "Het glas is altijd half vol"

U zal Linda misschien al eens gesproken of gezien hebben, inmiddels is ze al een tijdje een fijne ondersteuning van onze binnendienst. U kan bij Linda terecht voor onder andere uw vragen over taxatierapporten en alle gangbare zaken betreffende de verkoop of aankoop van een woning.


Danique Papilaja

Commercieel medewerkster binnendienst

Danique haar motto: "Mijn werk is pas klaar al iedereen tevreden is"

Danique onze ondersteuning in de binnendienst. Na enkele jaren geleden gewerkt te hebben in de vastgoedsector is ze bij ons weer terug in haar vertrouwde branche. Danique is onze vrolijke noot op kantoor, bij haar kunt onder andere terecht voor het inplannen van een bezichtiging, al uw vragen over de verkoop van uw woning en ons aanbod. Tevens is zij de schakel tussen onze binnen-en buitendienst.

Meer informatie?
Bericht:
E-mail nieuwsbrief
Gratis waardebepaling
Delen
Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL