X

De mensen achter Dolron Rivierenland Makelaars

Drs. Sonja de Kinder

Directeur / NVM Makelaar / Taxateur RMT

Sonja’s motto: "Waar een wil is, is resultaat"

Deze ondernemer is econome van huis uit. Via verschillende professies is zij jaren geleden met het makelaarsvak in aanraking gekomen. Met dit succesvolle kantoor als resultaat. Enorme kennis van de meest uiteenlopende onderwerpen.


Marco van Mourik

NVM Makelaar / Taxateur RMT

Marco’s motto: "Zonder uitdaging geen succes"

Ervaring met een hoofdletter! Hij weet alles over de regio. Ook het vak zelf heeft, met zijn bijna 20 jaar ervaring, voor hem weinig geheimen meer.


Anita van den Brink

Assistent makelaar

Anita’s motto: "Kan niet komt maar zelden voor"

Jarenlang werkzaam geweest in sales, met commercieel bloed in haar aderen! Mensenmens, enthousiast, klantgericht en oplossingsgericht. In dit vak voelt zij zich thuis.


Johan van Maanen

Vastgoedadviseur

Johan’s motto: "Het glas is altijd half vol"

Johan is geboren en getogen in Geldermalsen en weet de weg in onze regio. Hij volgt de opleiding tot vastgoeddeskundige en regelt onder andere alle zaken die met social media te maken hebben. Behalve altijd goed gehumeurd is Johan ook gedreven, service-gericht en heel inventief.


Femke Reulen-Klijsen

Binnendienst medewerker

Femke’s motto: "Net dat stapje extra"

Brabantse spontaniteit en oprechte interesse kenmerken deze spin in het web. Onder meer verantwoordelijk voor commerciële presentaties en de coördinatie van onze nieuwbouwactiviteiten. Zij geeft onze klanten het "warme bad"! Vormt een geweldig binnendienst-duo samen met Nicole.


Nicole Lammers

Binnendienst medewerker

Nicole’s motto: "Mijn werk is pas klaar als iedereen tevreden is"

Onze schakel tussen binnen- en buitendienst. Veelzijdig en altijd vriendelijk! Uw eerste opvang bij binnenkomst in ons kantoor. Plant de afspraken met de klanten in en leeft zich onder meer uit in nieuwbouwprojecten. Vormt een geweldig binnendienst-duo samen met Femke.


Astrid Höppener

Binnendienst medewerker

Astrids motto: "Kwaliteit staat voorop!"

Astrid is sinds kort onze binnendienst komen versterken. Zij heeft jaren bij een notariskantoor gewerkt en de daar opgedane kennis kan zij binnen ons kantoor goed aanwenden voor allerhande vraagstukken. Met haar rustige persoonlijkheid en haar gevoel voor humor is zij een collega met wie wij heel blij zijn!

Meer informatie?
E-mail nieuwsbrief
Gratis waardebepaling
Delen
Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL