X

Uw huis verkopen

Bent u uit uw huis gegroeid? Of wilt u juist kleiner gaan wonen nu uw kinderen het huis uit zijn? Dan is dit misschien wel het juiste moment om uw huis te verkopen.

Voor ons is dat iets wat wij met heel veel plezier dagelijks doen. Daar hebben wij de laatste jaren heel veel vertrouwen van klanten door verkregen. En dat zien wij als het grootste compliment. Onze professionele makelaars hebben allen hun eigen netwerk, dat voor veel kansen zorgt. Dat is ook terug te zien in onze verkoopresultaten, want bij ons staat een woning zelden lang te koop.

NVM-makelaar Dolron Rivierenland Makelaars begeleidt u volledig in het verkoopproces en wij nemen u graag de zorgen uit handen. Elke verkoop is maatwerk en wij zetten graag dat extra stapje om de verkoop van uw woonhuis tot een succes te maken.

Uw huis verkopen met een makelaar

Wanneer u de beslissing hebt genomen om uw huis te verkopen komt u al snel voor de volgende keuzes te staan: Hoe ga ik mijn huis verkopen? Ga ik mijn huis verkopen met een makelaar of zonder? En wanneer u kiest voor verkopen met een makelaar, voor welke kiest u dan?

Kiezen voor een makelaar houdt in dat u geen zorgen heeft omtrent het vaststellen van de vraagprijs, bezichtigingen, onderhandelingen en de juridische overdracht van de woning. Dit is wat makelaars doen, dit is waar wij goed in zijn. Wanneer u ervoor kiest zelf uw huis te verkopen zijn dit dingen die u natuurlijk zelf moet regelen.

De belangrijkste tip die we u willen geven bij het kiezen van een makelaar is: kies de makelaar die bij u past. Een huis verkopen is namelijk niet iets wat u dagelijks doet. Wanneer u deze belangrijke klus uit handen geeft moet u ervan op aan kunnen dat u goed begeleid wordt en dat u van de juiste adviezen wordt voorzien. Maak uw eigen vergelijking en kies de makelaar waarmee u de beste klik heeft.

Uw woning verkopen met Dolron Rivierenland Makelaars

Dolron Rivierenland Makelaars begrijpt als geen ander dat de verkoop van uw grootste bezit geen routinematige klus is. En daarom zullen onze makelaars te allen tijde hun uiterste best doen om de verkoop van uw woning tot een goed einde te brengen en zullen wij u met daad en advies gedurende het gehele traject bijstaan. Van iedere stap die we maken brengen we u op de hoogte, we overleggen liever een keer te veel dan te weinig!

Waarom kiezen voor Dolron Rivierenland Makelaars?

  • Wij bieden u deskundige begeleiding; adequaat geschoolde makelaars welke de verplichte jaarlijkse educatie volgen.
  • Wij werken onafhankelijk van de koper; uw belang staat centraal!
  • Doordat er bij ons kantoor meerdere NVM makelaars werkzaam zijn kunnen wij u de vereiste continuïteit garanderen. Flexibiliteit ten aanzien van bezichtigingen van uw woning buiten kantoortijden is daardoor ook geen probleem, zowel in de avond als in het weekend!
  • Het gehele verkooptraject wordt in nauw overleg met u bepaald. We maken een full-color presentatie van uw woning en presenteren dit in onze etalages, op Funda, op onze website en op sociale media natuurlijk.
  • Doordat wij met een directe koppeling naar Funda werken kunnen wij aanpassingen in de presentatie van uw huis snel, binnen een werkdag, voor u doorvoeren.
  • Wij maken optimaal gebruik van het uitwisselingsnetwerk tussen de NVM-kantoren, hiermee is ons inzicht in de markt zeer actueel.
  • Wij beschikken over een bestand met woningzoekenden en door ons grote woningaanbod in de regio durven wij te stellen dat wij nagenoeg iedere actieve woningzoekende in de regio in beeld hebben.
  • Door de aanwezigheid van een vestiging in Tiel en in het centrum van Geldermalsen hebben wij een groot netwerk. Hierdoor kunnen wij uw woning optimaal onder de aandacht brengen.
  • Wij zijn er trots op dat wij door verkopers op Funda met gemiddeld een 9,1 worden gewaardeerd!

Tips voor het verkopen van uw huis

Bij het verkopen van uw huis komen veel zaken om de hoek kijken waar u misschien nog niet over na had gedacht, de hoogste tijd dus om dit te doen. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een paar belangrijke tips op een rijtje gezet waar u op kunt letten bij het verkopen van uw huis. Meer weten? Lees dan nu onze tips voor het verkopen van uw huis.

Gratis waardebepaling voor de verkoop van uw huis

Wilt u wel eens weten of het ook voor u een mooi moment is om over een nieuwe woning na te denken? Een goed begin is dan om een waardebepaling van uw huidige woning te maken. Onze gratis waardebepaling is een goede eerste stap om een indruk te krijgen. Probeer het eens, wie weet wordt u positief verrast!

Neem contact met ons op

Overweegt u uw woning te gaan verkopen? Dan horen wij graag van u, wij zijn ervan overtuigd u optimaal te kunnen ontzorgen bij de verkoop van uw woning. Vul het formulier rechts op deze pagina in of bel ons op 0344 - 622220.

Meer informatie?
Bericht:
E-mail nieuwsbrief
Gratis waardebepaling
Delen
Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL