X

Wij gebruiken cookies en andere technologie├źn om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Privacy statement

Tips voor het verkopen van uw huis

Bij het verkopen van uw huis komen veel zaken om de hoek kijken waar u misschien nog niet over na had gedacht. De hoogste tijd dus om hier eens goed over na te denken. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij voor u een paar belangrijke tips op een rijtje gezet waar u op kunt letten bij het verkopen van uw huis.

Kies voor een goede makelaar

Dit is geen gemakkelijke keuze, maar wel een erg belangrijke. Wij adviseren u om een NVM makelaar te kiezen. Een NVM makelaar behartigt namelijk alleen uw belang en heeft veel kennis van de woningmarkt zodat uw verkoop succesvol zal zijn en u een goede verkoopprijs ontvangt. Zorg er tevens voor dat u een makelaar kiest die bij u en uw wensen past.

Kies de juiste vraagprijs

Wanneer u uw makelaar heeft gekozen gaat u, eventueel op basis van een waardebepaling, samen kijken naar een realistische vraagprijs voor uw woning. Het is belangrijk dat deze realistisch is. Waarom? Het risico van te hoog inzetten betekent dat uw huis niet op korte termijn verkocht zal worden en dat u omlaag zult moet met de prijs. Potentiele kopers zullen dit zien en gebruiken in eventuele onderhandelingen.

Zorg voor professionele foto’s

Foto’s zijn het visitekaartje van uw huis. Zorg er dus voor dat de foto’s van topkwaliteit zijn en neem een professionele fotograaf in handen! De kwaliteit van de foto’s kan het verschil maken tussen het wel of niet verkopen van uw huis. Wilt u net dat beetje extra doen? Wij verzorgen naast professionele fotografie ook video’s en drone-opnamen van uw huis, dit kan voor potentiele kopers soms net dat extra duwtje in de rug zijn.

Zorg dat uw huis online wordt gepromoot

Wanneer deze eerste zaken zijn geregeld is het tijd om uw woning online te zetten. Wij als erkende makelaar zorgen ervoor dat uw woning op Funda wordt geplaatst. In de huidige tijd bent u echter niet klaar met alleen Funda. Wij zorgen er daarom ook voor dat uw huis wordt gepromoot op sociale media als Facebook, Instagram en LinkedIn. Natuurlijk doen wij dit voor u via onze kanalen, maar u kunt zelf uw woning ook op uw persoonlijke profielen delen. En uw vrienden en kennissen vragen dit ook te doen.

Zorg voor een onvergetelijke eerste indruk tijdens een bezichtiging

Uw huis verkoopt zichzelf het beste wanneer deze er tijdens een bezichtiging picobello uitziet. De eerste indruk is tenslotte cruciaal en zou de doorslag kunnen geven of potentiele kopers wel of niet voor uw huis willen gaan. U kunt hierbij letten op de volgende punten:

  • Zorg dat uw huis opgeruimd is en alle overbodige spullen weg zijn. Uw huis moet rust en ruimtelijkheid uitstralen.
  • Zorg dat uw huis lekker ruikt. Een bos bloemen kan al genoeg zijn, maar de geur van een heerlijke cake of appeltaart doet het ook altijd goed.
  • Zorg dat uw gezin (kinderen en/of huisdieren) niet thuis zijn.
  • Zorg voor frisse lucht in uw huis (een raam of ventilatie open), maar zorg er tegelijkertijd voor dat er een aangename temperatuur in huis is.
  • Maak de bedden netjes op en zorg dat bijv. op het toilet de wc-bril naar beneden is.

Begin met een gratis waardebepaling

Onze belangrijkste tip: begin bij het begin! Via onze website kunt u direct zelf online een realistische indicatie van de actuele waarde van uw woning krijgen. Probeer het eens, ga hier naar onze gratis waardebepaling, wie weet wordt u positief verrast!

Meer weten?

Wilt u meer tips over het verkopen van uw huis? Neem dan contact met ons op via het contactformulier rechts op deze pagina, of via 0344-622220.

Meer informatie?
Bericht:
E-mail nieuwsbrief
Gratis waardebepaling
Delen
Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL