X

Win een volledig verzorgde barbecue!

Heeft u al zomerkriebels en kunt u niet wachten om te gaan barbecueën? Dat komt dan goed uit want Dolron Rivierenland Makelaars geeft een volledig verzorgde barbecue t.w.v. € 250,- weg!

Het enige wat u hoeft te doen om kans te maken is u in te schrijven voor onze nieuwsbrief en/of ons te beoordelen op Google of onze Facebookpagina. Scroll naar beneden voor de instructies.

U kunt meedoen met deze winactie tot en met 14 september. Hierna zal de winnaar getrokken worden. Wij zullen de winnaar via onze Facebookpagina bekend maken. Zorg er dus voor dat u Dolron Rivierenland Makelaars ook volgt op Facebook!

Hoe maakt u kans?

U kunt op drie manieren kans maken op de zomerbarbecue:

Optie 1: schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Vul in het formulier op deze pagina uw gegevens in en vink 'E-mail nieuwsbrief' aan.

Optie 2: beoordeel ons op Facebook

Klik op deze link om naar Facebook te gaan. Wanneer u bent ingelogd kunt u selecteren hoeveel sterren u ons geeft en kunt u uw ervaringen met ons beschrijven.

Optie 3: beoordeel ons op Google

Klik op deze link en scroll naar beneden tot u in het kader rechts 'Een review schrijven' ziet. Klik hierop, selecteer hoeveel sterren u ons geeft en beschrijf uw ervaringen met ons.

Actievoorwaarden en spelregels

Hieronder vind u de actievoorwaarden en spelregels die gelden voor de barbecue winactie van Dolron Rivierenland Makelaars. Lees ze even door en u bent volledig op de hoogte van de regels die gelden:

 1. De actie wordt uitgeschreven door Dolron Rivierenland Makelaars gevestigd te Tiel. Onderstaande actievoorwaarden zijn van toepassing.
 2. Deelname aan de actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief en/of ons beoordeelt op Google en/of onze Facebookpagina. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen.
 3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan de actie.
 4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de inschrijving voor de nieuwsbrief of het achterlaten van een beoordeling.
 5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.
 6. Deelnemen kan t/m 14 september 2018.
 7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland.
 8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 9. De winnaar wordt na sluiten van de actie op onze Facebookpagina bekend gemaakt. Zorg er dus voor dat u Dolron Rivierenland Makelaars volgt op Facebook.
 10. Dolron Rivierenland Makelaars kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 13. Medewerkers van Dolron Rivierenland Makelaars zijn uitgesloten van deelname.
 14. De persoonsgegevens die in het kader van deze winactie worden verkregen, worden alleen gebruikt door Dolron Rivierenland Makelaars voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.
 15. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Dolron Rivierenland Makelaars.
 16. Dolron Rivierenland Makelaars handelt met haar actie in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
 17. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 18. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden worden uitgesloten van deelname.
 19. Voor vragen kunt contact opnemen met Dolron Rivierenland Makelaars via 0344 - 62 22 20 of per e-mail via info@dolronrivierenland.nl.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
E-mail nieuwsbrief
Gratis waardebepaling
Delen
Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL