X

Wij gebruiken cookies en andere technologieën om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Privacy statement

Buitenplaats Kruisstraat bouwnummer 1 0 ong, Tiel

koopsom € 1.099.500,- vrij op naam

  • Woning: te koop
  • Status: beschikbaar
  • Aanvaarding: in overleg
  • Bouwvorm: nieuwbouw
  • Woningtype: vrijstaande woning

Beschrijving

Laatste kans om vrij te wonen in het buitengebied! Start bouw juni 2024!

In het voormalige agrarische gebied tussen de Kruisstraat en de Ophemertsedijk in Tiel wordt een prachtige nieuwe Buitenplaats gerealiseerd. Deze Buitenplaats wordt gevormd door 5 verschillende villa's bij elkaar, welke samen een harmonieus geheel vormen in een groene setting van meerdere hectare grond. Een prachtige woonlocatie tussen bebouwde omgeving en buitendijks gebied.

Elke buitenplaats heeft een eigen karakter en architectuurstijl. In deze Buitenplaats zijn de villa's klassiek vormgegeven in combinatie met strakke elementen. De donkerrode baksteen in combinatie met een donkere dakpan en fraaie dak overstekken staan garant voor een fraaie uitstraling. De villa's worden gekenmerkt door hun ruime opzet en goed doordachte plattegronden. Mocht u echter in een ontwerp nog persoonlijke wensen willen verwerken, dan behoort dit zeker nog tot de mogelijkheden.

BOUWNUMMER 1 is een twee prachtige villa gelegen bij de entree van de Buitenplaats. Ruime opgezette woning met entree in het midden. Prachtige vide bij binnenkomst en toegang tot de royale living aan de voorzijde van de woning. Aansluitende woonkeuken met veel leefruimte, gesitueerd aan de tuinzijde. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin middels openslaande deuren. Ook een inpandige bijkeuken/berging ontbreekt niet.

Op de verdieping treft u maar liefst 4 volwaardige slaapkamers. De hoofdslaapkamer is uitgerust met een ruime inloopkast. Complete badkamer met ligbad, douchegelegenheid en dubbele wastafel. Separate toiletruimte.

De bergzolder boven de woning is middels vlizotrap vanuit de overloop bereikbaar.

Bouwnummer 1 is gelegen op een perceel van 1720 m² eigen grond, heeft een inhoud van 790 m³ en een woonoppervlak van 194 m².

DUURZAAMHEID:
De woningen worden gerealiseerd met optimale aandacht voor duurzaamheid. De woningen worden uitgerust met een (lucht)warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming als hoofdverwarming. Tevens vloerkoeling aanwezig, heerlijk voor de warmere dagen!

Voor een compleet beeld van deze prachtige Buitenplaats op deze TOPLOCATIE, informeren wij u graag nader. Neemt u gerust vrijblijvend contact op met kantoor voor gedetailleerde informatie.

TIEL
Wonen in Tiel betekent wonen in een stad met een rijke geschiedenis. Al in de negende eeuw kreeg het tolrecht waardoor de stad een internationale handelsplaats werd. Inmiddels is Tiel vooral bekend als het gaat om fruitteelt en wordt dan ook Fruitstad aan de Waal genoemd. In de binnenstad van Tiel is het gezellig winkelen met een ruim winkelaanbod en diverse horecapleinen. Tiel heeft als centrum van het Rivierenland een breed aanbod aan belangrijke voorzieningen op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs, sport en cultuur. De stad ligt in een natuurlijke groenrijke omgeving, waar u heerlijk kunt wandelen, hardlopen en fietsen.

Meer informatie of bezichtiging plannen?
Bericht:
E-mail nieuwsbrief
Delen

Kenmerken

Adres
Buitenplaats Kruisstraat bouwnummer 1 0 ong, Tiel
Woning
te koop
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
nieuwbouw
Woningtype
vrijstaande woning
Inhoud
790 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
194 m2
Bouwjaar
2024

Foto's

Op de kaart

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL