X
Dolron Rivierenland Makelaars
Dolron Rivierenland Makelaars

Scharenburg kavel 29 0 ong, Zoelen

vraagprijs € 197.500,- vrij op naam

  • Woning: te koop
  • Status: onder optie
  • Aanvaarding: in overleg
  • Bouwvorm: nieuwbouw
  • Woningtype: bouwgrond

Beschrijving

Bouw je eigen droomhuis op een kavel in Plan Scharenburg - Zoelen.

In het Plan Scharenburg Fase 3A, een jonge wijk in het dorp Zoelen, worden 3 bouwkavels te koop aangeboden met perceeloppervlakten van circa 500, 502 en 525 m?. Veel mensen zijn soms jaren op zoek naar h?t droomhuis. Wie zelf bouwt op een nieuw perceel, kan zijn of haar wensen geheel in vervulling laten gaan en heeft zijn droom binnen handbereik.

Het dorp Zoelen is landelijk gelegen en kent enkele fraaie (rijks)monumenten, zoals Kasteel Soelen en molen De Korenbloem. Een deel van het dorp is aangewezen als beschermd dorpsgezicht, waardoor het dorp haar eigen karakter behoud. Maar gelukkig kent het dorp ook vooruitgang en staat zij open voor ontwikkeling, waar het Plan Scharenburg een mooi voorbeeld van is.

Momenteel is fase 3A van het plan in ontwikkeling met o.a. de volgende bouwkavels*;
Bouwnummer/Kaveloppervlak/Prijzen v.o.n.

Kavel 1 circa 502 m? € 185.000,00
Kavel 13 circa 500 m? € 182.000,00
Kavel 29 circa 525 m? € 197.000,00

* wij berichten u graag over de actuele status welke kavels nog beschikbaar zijn.

Het mooiste huis bouw je zelf, maar uiteraard gelden ook in dit plan (bouw)regels waaraan de woning dient te voldoen. In het bestemmingsplan zijn onder andere voorschriften opgenomen voor de maximale bouwhoogte, bebouwingspercentage en het oppervlakte van bouwgebouwen. Daarnaast zijn mogelijkheden opgenomen voor beroep-aan-huis en/of mantelzorg voor bijvoorbeeld een inwonende ouder. Uitgebreide bestemmingsplanregels zijn beschikbaar op ons kantoor en spreken we, indien gewenst, graag met u door in een persoonlijk gesprek.

Algemeen
Aan de Uiterdijk ten Oosten van de dorpskern, ligt de nieuwe wijk Scharenburg met totaal ca. 80 woningen. De eerste fases zijn inmiddels afgerond. De wat dorpse architectuur sluit perfect aan bij de landelijke omgeving. Zoelen is een landelijk gelegen kern van de gemeente Buren, vlakbij Tiel. Het is een fijne plek om te vertoeven en te wonen. Er is een basisschool met kinderopvang en je kunt terecht bij leuke winkels.

Vanwege haar centrale ligging biedt deze woonlocatie de ideale balans tussen bereikbaarheid en rust. Leefbaarheid, sport en recreatie staan hier hoog op de agenda. Net als het sociale klimaat. De inwoners kennen elkaar nog en staan voor elkaar klaar. Zoelen ligt nabij aanlokkelijke natuur om te recre?ren.

Goed bereikbaar
Zoelen is centraal gelegen nabij de A15 die Rotterdam en Nijmegen/Arnhem verbindt. Via de A2 bent u snel in Utrecht of Den Bosch. Tiel en Veenendaal met alle voorzieningen liggen binnen handbereik.

Heeft in interesse in de bouwkavels die in dit plan worden aangeboden? Neem dan contact op met ons kantoor.

Meer informatie of bezichtiging plannen?
E-mail nieuwsbrief
Delen

Kenmerken

Adres
Scharenburg kavel 29 0 ong, Zoelen
Woning
te koop
Status
onder optie
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
nieuwbouw
Woningtype
bouwgrond

Foto's

Op de kaart

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL