X
Dolron Rivierenland Makelaars
Dolron Rivierenland Makelaars

Wij gebruiken cookies en andere technologieën om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Privacy statement

Buitenplaats Nijenrode 6, Wadenoijen

koopsom € 299.000,- kosten koper

  • Woning: te koop
  • Status: beschikbaar
  • Aanvaarding: in overleg
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Woningtype: bouwgrond

Beschrijving

Prachtig gelegen kavel met de mogelijkheid tot het bouwen van een vrijstaande villa centraal in de Betuwe met steden als Utrecht, Arnhem en Nijmegen op korte afstand. Een locatie met volop ruimte voor uw individuele woonwensen gelegen binnen de Buitenplaats Nijenrode. Buitenplaats Nijenrode is gelegen in het buitengebied nabij het dorp Wadenoijen en de stad Tiel. Op deze locatie geniet u van vrijheid, ruimte en een schitterend zicht.

Wadenoijen is centraal in de Betuwe gelegen. Binnen enkele minuten rijdt u de A15 op met directe ontsluitingen richting de Randstad. Steden als Utrecht en Amsterdam liggen op respectievelijk 30 en 50 autominuten. Nijmegen, Arnhem en ’s-Hertogenbosch zijn op circa 25 minuten gelegen. Het NS-station Tiel- Passewaaij is op 3 fietsminuten gelegen. Twee treinen per uur brengen u in 35 minuten op Utrecht CS.

Naast uitvalswegen en NS-station bevindt u zich op korte afstand van diverse voorzieningen. Het dorp Wadenoijen biedt naast een basisschool tevens een bloeiend verenigingsleven en volop recreatiemogelijkheden voor fietsers en wandelaars. De stad Tiel biedt een uitgebreid en gevarieerd winkelaanbod, diverse horecagelegenheden en een theater.

Buitenplaats Nijenrode is gelegen achter de lintbebouwing in de directe nabijheid van het riviertje de Linge. U bent vrij in het ontwerp van de woning alsmede de aankleding van het perceel. Uiteraard binnen de kaders van Buitenplaats Nijenrode. Graag laten wij kennis maken met het beeldkwaliteitsplan voor deze locatie.

Het kavel biedt een oppervlakte van 1406 vierkante meter en wordt u enkel als kavel aangeboden, u bent vrij om een eigen architect en aannemer uit te zoeken.

Op deze kavel kunt u een uniek woonhuis realiseren.

Graag nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek op ??n van onze kantoren zodat wij u verdere tekst en uitleg kunnen geven over de verschillende mogelijkheden die Buitenplaats Nijenrode te bieden heeft.

Meer informatie of bezichtiging plannen?
E-mail nieuwsbrief
Delen

Kenmerken

Adres
Buitenplaats Nijenrode 6, Wadenoijen
Woning
te koop
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
bestaande bouw
Woningtype
bouwgrond

Foto's

Op de kaart

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL