X

Wij gebruiken cookies en andere technologieën om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Privacy statement

Zoutkeetstraatje 7 B, Tiel

koopsom € 359.000,- vrij op naam

  • Woning: te koop
  • Status: beschikbaar
  • Aanvaarding: in overleg
  • Bouwvorm: nieuwbouw
  • Woningtype: tussenwoning

Beschrijving

Opvallend modern wonen in het centrum van Tiel met uitzicht op de rivier de Waal?

Dat kan op niet al te lange termijn in een van deze drie fantastische stadswoningen! De woningen moeten nog gerealiseerd worden, maar alle voorbereidingen zijn getroffen om op korte termijn aan te vangen met deze fantastische nieuwbouwontwikkeling.

De drie woningen zijn niet alleen uniek qua architectuur, ook de plattegrond van de woningen is geheel afgestemd op de kwaliteit van de locatie. Door ervoor te kiezen om op de eerste verdieping de woonkamer met aansluitende open keuken te realiseren wordt het uitzicht over de rivier de Waal geoptimaliseerd!

Naast de sprekende architectuur en het fraaie uitzicht is een derde aspect op het gebied van wonen van wezenlijk belang: duurzaamheid! Het energieverbruik, of eigenlijk de energiezuinigheid, is dagelijks terugkomend aspect als het om modern wonen gaat.
De woningen zijn optimaal geïsoleerd, er wordt gebruik gemaakt van HR++ beglazing, er is een individuele warmtepomp, vloerverwarming en de aanwezigheid van zonnepanelen maken het plaatje af.

Kortom hier is het heerlijk en duurzaam wonen!


INDELING

Begane grond: de entree van de woningen is gesitueerd aan de noordzijde van de locatie (de stadszijde). Vanuit de hal bereikt u de inpandige berging voor bijv. het stallen van fietsen, daarnaast zijn hier heel praktisch ook de aansluitingen voor het witgoed gerealiseerd. Op deze verdieping zijn twee ruime slaapkamers aanwezig (resp. 13 en ca. 11 m²) en een complete badkamer met mogelijkheid voor ligbad, wastafel en inloopdouche. De toilet is apart gesitueerd; wel zo prettig als er bezoek is wat even gebruik van de toilet wil maken. Trapgang naar de woonkamer op de verdieping.

Eerste verdieping:
Toegang tot de woonverdieping waar u bovenaan de trap uitkomt in een tweede halletje met tevens een tweede toiletruimte. Vanuit het halletje loopt u zo de woonkamer met aansluitende open keuken in. De ruimte is hiermee goed in te richten en geeft via de loggia meteen een doorkijkje naar de straatzijde. Vanuit de loggia heeft u zicht richting de Waal en zit u heerlijk beschut. De loggia is aan de zuidzijde van de woning gelegen.


Vliering:
De tweede verdieping wordt gevormd door de aanwezigheid van een bergvliering. De vliering is middels een vlizotrap te bereiken. Fijn voor het plaatsen van spullen die u niet direct in het zicht wil hebben staan!

Bent u op zoek naar eigen plek welke enerzijds compact is en geborgenheid uitstraalt en anderzijds heel ruimtelijk is en zeer centraal in de stad ligt....? Wellicht bent u nog op tijd voor de aankoop van een van deze drie prachtige pareltjes!


OVERIGE INFORMATIE:

- Deze stadswoningen zijn bijzonder leuk gelegen, centraler dan dit kan bijna niet!
- Fraaie architectuur en inpandig grotendeels nog naar eigen smaak uit te voeren;
- De woningen worden vrij op naam aangeboden; geen extra kosten aan (overdrachts)belasting;
- Isolatie: volledig geïsoleerd en voorzien van HR ++ beglazing;
- Verwarm middels (lucht) warmtepomp en reeds voorzien van 5 zonnepanelen;
- Geen Vereniging van Eigenaren aanwezig, de woningen zijn individueel vanaf de straat te bereiken;
- Bouwjaar: 2023/ 2024
- Woonoppervlakte: ca. 79 m²
- Gelegen op een perceel eigen grond van ca. 54 m²

Wij nodigen u graag uit op kantoor om samen te kijken naar de details van dit prachtige plan. Ook kunnen wij u vrijblijvend informeren over de financiële aspecten van het kopen van een nieuwbouwwoning.

Meer informatie of bezichtiging plannen?
Bericht:
E-mail nieuwsbrief
Delen

Kenmerken

Adres
Zoutkeetstraatje 7 B, Tiel
Woning
te koop
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
nieuwbouw
Woningtype
tussenwoning
Inhoud
320 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
79 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
27 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
4 m2
Perceeloppervlakte
54 m2
Bouwjaar
2023

Foto's

Op de kaart

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL