X

Voorstad 3 luxe appartementen 0 ong, Tiel

vraagprijs € 750.000,- vrij op naam

  • Woning: te koop
  • Status: beschikbaar
  • Aanvaarding: in overleg
  • Bouwvorm: nieuwbouw
  • Woningtype: appartement

Beschrijving

EEN UNIEK EN HOOGWAARDIG VORMGEGEVEN PLAN IN DE BINNENSTAD VAN TIEL

In de binnenstad van Tiel mogen wij u 3 luxe en hoogwaardig afgewerkte appartementen aanbieden. Het project ligt midden in het centrum van Tiel aan de Voorstad 21 en draagt de naam 't Hof van Gelre.

De naam van dit project stamt af van het voormalige Caf? Restaurant dat hier gevestigd was, ‘t Hof van Gelre.
De locatie is uniek te noemen; ‘t Hof van Gelre bevindt zich midden in het gezellige stadscentrum op loopafstand van bijv. het theater en het NS-station.

Ook de grootte en het luxe afwerkingsniveau van deze appartementen is uniek. Er zijn 3 parkeerplaatsen in de parkeerruimte, exclusief voor de bewoners en toegankelijk vanuit de Oliemolenwal. Verder is er voor ieder appartement een afsluitbare berging naast de parkeerruimte.

Het plan voorziet in een commerci?le ruimte op de begane grond en een drietal appartementen op de verdiepingen. De appartementen kenmerken zich door het grote woonoppervlakte van maar liefst 155m2 - 211m2. Het zeer hoge afwerkingsniveau en bovenal de bijzondere lichtinval door de aanwezigheid van de grote raampartijen en het atrium in het hart van het gebouw.

Ieder appartement is voorzien van een terras aan de voor- en achterzijde. Hierdoor wordt het buitenleven maximaal
naar binnen gehaald. Door zijn verticale belijning en gedetailleerde metselwerk gevels straalt ‘t Hof van Gelre een eigentijdse doch voorname sfeer uit, geheel in lijn met de woningen die er in zijn ondergebracht.

Op de begane grond kunt u, naast het aanwezige trappenhuis, gebruik maken van een lift die u naar uw appartement zal brengen. Door gebruik te maken van een unieke sleutel stopt de lift automatisch op de juiste verdieping.

Bij binnenkomst in de hal, waarin de meterkast direct naast de lift gesitueerd is, vindt u links, aan de voorzijde, de open keuken, de eet- en woonkamer en het royale (te verwarmen) terras, voorzien van puien die te openen zijn, zodat de woonruimte n?g groter wordt. Door de grote glaspartijen in het atrium baadt de woonkamer in een zee van daglicht. De keuken kunt u naar eigen wensen laten samenstellen middels de beschikbaar gestelde keukencheque van Van Wanrooij Warenhuys.

Aan de achterzijde van het appartement, welke u bereikt via de tweede hal, bevinden zich de 3 RUIME SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS, separate toiletruimte, bergruimte met witgoedaansluitingen en opstelling CV- installatie en het terras.

De hoofdslaapkamer heeft toegang tot ??n van de badkamers en een halfopen ruimte voor bijvoorbeeld een inloopkast. De tweede slaapkamer heeft eveneens een aparte halfopen ruimte. De derde slaapkamer heeft een mooi uitzicht op het atrium.

De badkamers zijn eveneens naar eigen wensen in te delen, ook hier wordt een royale cheque voor beschikbaar gesteld.


UNIEK:

*Bijzonder complete keuken- en badkamer cheque;

*De indeling is nog nader in overleg met de architect vorm te geven; dit ontwerp kan daarmee op naar wens en op maart gemaakt worden.

*Voor de inrichting van uw appartement ontvangt u een interieurcheque van H?l?ne Maas Interieurontwerp. Op deze manier kan er een uitgebreide inventarisatie gemaakt worden van uw woonwensen.

*Het manoeuvreren van uw auto in de parkeerruimte gaat gemakkelijk met de volledig ingebouwde parkeerdraaischijf, met een diameter van circa 5 meter. Hierdoor is het parkeren van uw auto geen enkel probleem!


Voor uitgebreide documentatie en maquette verwelkomen wij u graag op ons kantoor!

Meer informatie of bezichtiging plannen?
E-mail nieuwsbrief
Delen

Kenmerken

Adres
Voorstad 3 luxe appartementen 0 ong, Tiel
Woning
te koop
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
nieuwbouw
Woningtype
appartement
Inhoud
612 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
211 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
6 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
43 m2
Bouwjaar
2019

Foto's

Op de kaart

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL