X

Wij gebruiken cookies en andere technologieën om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Privacy statement

Kruisstraat 12 C, Tiel

vraagprijs € 545.000,- kosten koper

  • Woning: te koop
  • Status: verkocht onder voorbehoud
  • Aanvaarding: in overleg
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Woningtype: bouwgrond

Beschrijving

Royale BOUWKAVEL nabij de uiterwaarden van de rivier de Waal.

De kavel is gelegen op een van de meest gewilde locaties in Tiel, midden in het groen en nabij de wijk Passewaaij. In Passewaaij zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig, waaronder supermarkt , scholen, gezondheidscentrum en een eigen NS-Station. De aanwezigheid van de wetlands, een gevarieerd natuurgebied in Tiel, maakt dat je urenlang kunt struinen tussen het groen, langs het water en tussen het grazende vee. Geniet van de vrijheid, rust en de geluiden van de verschillende soorten vogels en ander gedierte.

De bouwkavel is gelegen in een zogeheten Buitenplaats en zal net als de andere Buitenplaatsen in dit gebied conform een inrichtingsplan ingericht worden.

De bouwkavel zelf beslaat 2300m² eigen grond; het perceel telt in totaal een oppervlakte van 10.000m². Het gedeelte wat niet tot de eigen tuin behoort zal ingericht worden als bos/park en zal openbaar toegankelijk zijn. Op de kavel bouwgrond is naar eigen inzicht - binnen contouren - een VRIJSTAANDE DROOMWONING te realiseren.

Tiel is zeer centraal in het land gelegen en goed ontsloten via de snelweg A15. In circa 30-35 minuten rijdt u met de auto naar Utrecht, 's-Hertogenbosch, Nijmegen en Arnhem.

Een goedgekeurd bouwplan voor de locatie is bij ons op kantoor beschikbaar, een ander type woonhuis zoals bijvoorbeeld een schuurwoning behoort ook tot de mogelijkheden. Wij informeren u graag verder!

Meer informatie of bezichtiging plannen?
Bericht:
E-mail nieuwsbrief
Delen

Kenmerken

Adres
Kruisstraat 12 C, Tiel
Woning
te koop
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
bestaande bouw
Woningtype
bouwgrond

Foto's

Op de kaart

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL