X
Dolron Rivierenland Makelaars
Dolron Rivierenland Makelaars

Wij gebruiken cookies en andere technologie├źn om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Privacy statement

Burgemeester Meslaan 96, Tiel

vraagprijs € 225.000,- kosten koper

  • Woning: te koop
  • Status: beschikbaar
  • Aanvaarding: in overleg
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Woningtype: bouwgrond

Beschrijving

Altijd al een eigen woning willen bouwen of laten bouwen? Dan is dit uw kans!

Op een gewilde locatie aan de Burgemeester Meslaan in Tiel mogen wij u deze bouwkavel aanbieden. De kavel is bestemd voor het realiseren van een vrijstaande woning/ bungalow al dan niet met een naastgelegen garage.

Bouwkavel:
Een perceel met vele mogelijkheden! Dit langgerekte perceel (ca. 11 meter breed en ca. 37 meter diep) van 419 m? biedt u vele mogelijkheden om uw vrijstaande woning te bouwen. Bij de gemeente Tiel is er al een goedgekeurd bouwplan voor dit bouwkavel beschikbaar, maar u kunt ook een woning geheel naar eigen wens en smaak laten ontwerpen. Het is toegestaan een vrijstaande woning te realiseren van ca. 725 m? en een garage van ca. 100 m?, de woning mag een klassieke of een moderne woning uitstraling hebben. De mogelijkheden zijn uiteenlopend.

Bouwvlak woning: ca. 7 x 15 meter (breedte x lengte) ;garage naast de woning behoort tot de mogelijkheden.
Nokhoogte: max. 10 meter
Goothoogte: max. 6 meter

Ligging:
Dit bouwkavel ligt in het oude dorp Drumpt dat sinds enkele decennia een wijk van Tiel is. in de nabijheid van het perceel zijn diverse belangrijke voorzieningen te vinden, zoals basisscholen, een winkelcentrum, diverse sportverenigingen en het ziekenhuis.
De Burgemeester Meslaan wordt getypeerd door de vele statige huizen. Diverse woningen en gebouwen in de directe omgeving herinneren nog aan het oude Drumpt, zoals de kerk, oude school en het direct naast het kavel gelegen oude gemeentehuis van Drumpt. Dit gedeelte van de lange Meslaan kenmerkt zich door een vari?teit aan woningen, van deftige landhuizen uit de 19e eeuw tot moderne tweekappers uit de 21e eeuw. Kortom een volwassen straat waar u zich van begin af aan thuis zult voelen.

Meer informatie of bezichtiging plannen?
E-mail nieuwsbrief
Delen

Kenmerken

Adres
Burgemeester Meslaan 96, Tiel
Woning
te koop
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
bestaande bouw
Woningtype
bouwgrond

Foto's

Op de kaart

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL