X

2- onder- 1 - kapwoningen Redute 0ong, Tiel

vraagprijs € 349.500,- vrij op naam

  • Woning: te koop
  • Status: beschikbaar
  • Aanvaarding: in overleg
  • Bouwvorm: nieuwbouw
  • Woningtype: 2-1 kap woning

Beschrijving

START BOUW ZOMER 2018!

Ruime woningen met mogelijkheden.

Ben je op zoek naar de mogelijkheid om wonen en werken te combineren? De halfvrijstaande en vrijstaande woningen zijn dan precies wat je zoekt. Wij cre?ren in samenwerking met jou een geschikte ruimte voor bijvoorbeeld jouw administratiekantoor, fysiotherapiepraktijk of marketingbureau. Of gewoon fijn veel ruimte voor jou en je gezin.

Grote differentiatie in de typen woningen om jou te laten kiezen voor de mogelijkheden die aansluiten bij jouw behoeften. De 43 woningen vormen samen een speels en kleurrijk geheel. De bakstenen in de kleuren rood en gebroken wit leggen hiervoor de basis. Er is door de architect gekozen voor specifiek metselwerk en opvallende kappen om aansluiting te maken met de bebouwing in Tiel Oost.

Vlak naast de Waal en pal naast jouw woning is er alle ruimte voor recreatie. De deelgebieden samen zorgen voor een prachtige verbinding vanuit het centrum van Tiel naar het natuur- en recreatiegebied de Vijverberg.

De inspiratie voor de wadi’s en bruggen in Redute komt voort uit het water uit de oorspronkelijke vijver, de Waal en het Amsterdam-Rijnkanaal. Met behulp van de wadi’s wordt in de wijk duurzaam omgegaan met hemelwater. Al het water dat wordt opgevangen via de daken wordt niet afgevoerd in de grond, maar stroomt via de watergoten in het straatwerk naar de wadi’s. De toevoeging van de door een kunstenaar ontworpen bruggen geven de wijk een extra rijke dimensie.

INDELING WONING

Begane grond: Zij-entree/hal met garderobe, meterkast, toiletruimte voorzien van fonteintje, trapopgang naar boven. Toegang tot de woonkamer welke door de breedte van de woning een goed oppervlak heeft en prettig is in te delen. De keuken is aan de tuinzijde gesitueerd en nog vrij vorm te geven. Deze ruimte is nu al goed, maar met het kiezen van een eventuele uitbouw wordt dit een droom van een woonkeuken. Garage met openslaande deuren.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers en complete badkamer met douchehoek, tweede toilet en dubbele wastafel. De badkamer is eventueel ook nog naar smaak en wens verder in te vullen.

De tweede verdieping is middels een vast trap bereikbaar en geheel naar eigen wens in te delen. Optioneel is het mogelijk een extra slaap-/werkkamer te cre?ren en een dakkapel te plaatsen.

BIJZONDERHEDEN:

-Op het nieuwbouwproject is de Waarborgregeling SWK van toepassing. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat het project volgens afspraak en gegarandeerd van een degelijke bouwkundige kwaliteit wordt afgebouwd
- voorzien van luxe sanitair van Villeroy en Boch;
-De woningen worden verwarmd middels een gasgestookte CV-installatie en voorzien van zonnepanelen;
-Volledig ge?soleerd en de houten kozijnen zijn voorzien van isolatie glas;
-De wanden worden behangklaar opgeleverd, op de begane grond en de eerste verdieping worden de plafonds afgewerkt met spuitwerk.
-Naast de standaard indeling en afwerking welke de woning biedt, is het mogelijk wijzigingen aan te laten brengen in de gekochte woning. Wij kunnen u hier nu reeds verder over informeren en na de aankoop van de woning kunnen de persoonlijke woonwensen met de kopersbegeleiding van de aannemer worden doorgesproken.
-De woningen zijn reeds voorzien van vloerverwarming op de begane grond!
-Indien gewenst zijn er tal aan mogelijkheden om de garage uit te breiden tot werk-/ kantoor-/ of praktijkruimte.

Nieuwsgierig geworden? Wij informeren u graag verder!

Meer informatie of bezichtiging plannen?
E-mail nieuwsbrief
Delen

Kenmerken

Adres
2- onder- 1 - kapwoningen Redute 0ong, Tiel
Woning
te koop
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
nieuwbouw
Woningtype
2-1 kap woning
Inhoud
515 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
142 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
20 m2
Perceeloppervlakte
243 m2
Bouwjaar
2018

Foto's

Op de kaart

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL