X

Blauwe Waal kavel 8 0 ong, Opijnen

vraagprijs € 295.000,- kosten koper

  • Woning: te koop
  • Status: verkocht onder voorbehoud
  • Aanvaarding: in overleg
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Woningtype: bouwgrond

Beschrijving

Prachtig gelegen kavel met de mogelijkheid tot het bouwen van een Dijkwoning aan de voet van de dijk. Een locatie met volop ruimte voor uw individuele woonwensen. Kenmerkend voor de ligging van de deze kavel is het unieke uitzicht over het natuurgebied en de Waalbrug van Zaltbommel. Kortom; zoekt u rust en ruimte maar wil u wel centraal wonen nabij de A15 en de A2 dan zou dit zomaar uw droomplek kunnen zijn!

In de directe omgeving staan veel originele woningen die stijlvol zijn gerestaureerd; dit geeft Opijnen een uitstraling van klasse. Het dorp heeft een openbare basisschool en een christelijke basisschool. Verder heeft Opijnen een kleine supermarkt en gaan de inwoners voor grotere boodschappen naar de omliggende dorpen Waardenburg en Geldermalsen. Geldermalsen ligt op ca. 5 autominuten rijden van Opijnen en Waardenburg slechts op 3 minuten. Dankzij de ligging aan de A15 zijn ook grote plaatsen als Utrecht en 's-Hertogenbosch prima bereikbaar.

Kavel 8 met een oppervlakte van ca. 1181 m2 wordt u enkel als kavel aangeboden, u bent bij deze kavel vrij om uw eigen woning te ontwerpen en een architect en aannemer uit te zoeken. Het perceel wordt wel ontsloten door de aannemer van de naastgelegen kavels en ook de nutsvoorzieningen worden tot aan de perceelgrens voor u geregeld.

Op deze kavel kunt u een uniek woonhuis realiseren.

Meer informatie of bezichtiging plannen?
E-mail nieuwsbrief
Delen

Kenmerken

Adres
Blauwe Waal kavel 8 0 ong, Opijnen
Woning
te koop
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
bestaande bouw
Woningtype
bouwgrond

Foto's

Op de kaart

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL