X
Dolron Rivierenland Makelaars
Dolron Rivierenland Makelaars

Wij gebruiken cookies en andere technologie├źn om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Privacy statement

Plan Scharenburg in Zoelen

Nieuwe fase

Beschrijving

Op donderdag 22 maart starten wij met de verkoop van een prachtige nieuwe fase van plan Scharenburg in Zoelen. U bent van harte welkom tussen 18:30 uur en 20:00 uur in Herberg de Zoelensche Brug (Achterstraat 2, Zoelen) U kan zich die avond inschrijven voor de woning van uw voorkeur.

Aan de Uiterdijk vlakbij de kern van Zoelen is een nieuwe woonwijk volop in ontwikkeling. Een diversiteit aan woningen zal hier worden gerealiseerd; tussen en hoekoningen, royale 2-1 kap woningen en 3 bouwkavels voor het realiseren van een eigen droomwoning. Hier in plan Scharenburg kunnen jouw woonwensen vorm krijgen!

Tussen de watergang en de nieuw te bouwen woningen komt een ruime groenstrook als overgang tussen de wijk en de boomgaarden. In deze groenstrook komen wandelpaden en een speelgelegenheid. Heel aantrekkelijk om te recreëren en om de kinderen veilig buiten te laten spelen.

U kunt nu ook al uw interesse bij ons bekend maken, dan wordt u direct geïnformeerd!

Meer informatie?
E-mail nieuwsbrief
Delen

Foto's

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL