X

Irenestraat 4, Dreumel

€ 369.000,- kosten koper

  • Woning: te koop
  • Status: verkocht onder voorbehoud
  • Aanvaarding: in overleg
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Woningtype: vrijstaande woning

Beschrijving

Kenmerkend voor deze royale woonboerderij is de RUIMTE! Ruimte in de woning, ruimte in de garages, de stallen en in de achtergelegen (bedrijfs)ruimten.

De woning is goed onderhouden, deels uitgevoerd in spouw en deels voorzien van dubbele beglazing. Daarnaast is in 2001 de gehele kap van de woning vernieuwd. Een goed investering waardoor de woning er weer jaren tegen kan.

Deze woning biedt haar nieuwe eigenaar mogelijkheden genoeg, de invulling is waarschijnlijk voor elke gebruiker weer anders maar u treft maar zelden een object met deze mogelijkheden in het midden van het vriendelijke dorp Dreumel.

Dreumel is een nog landelijk gelegen maar is qua voorzieningen niveau heel compleet. Het dorp beschikt over een eigen basisschool, een diversiteit aan sportverenigingen en recreatiemogelijkheden (waaronder een openluchtzwembad). Dreumel beschikt daarnaast sinds kort over een nieuw dorpshart. Hierbij is een grote supermarkt, verschillende winkels en een medisch centrum centraal gesitueerd. Het dorp is gelegen in het Land van Maas en Waal en wordt gekenmerkt door een rustige, groene woonomgeving en heeft een goede ontsluiting op het Rijkswegennet richting Den Bosch, Nijmegen en Arnhem. Allen in ca. 30 minuten bereikbaar.


INDELING

Begane grond:

Entree/ hal aan de voorzijde van de woning. Vanuit deze hal bereikt u zowel de eetkamer als de woonkamer. Tevens is er aan de linkervoorzijde van de woning nog een extra werk- of slaapkamer gesitueerd. In praktijk zal ook veelal de zij-entree bij de bijkeuken gebruikt worden als toegang tot de woning.

Achter de eetkamer, met toegang tot de kelderruimte, is de dichte keuken gesitueerd. Hier treft u een douchegelegenheid met wastafel aan. Aansluitend aan de keuken is de praktische bijkeuken gelegen, hier zijn aansluitingen voor witgoed en een toiletruimte aanwezig.

Het achterste gedeelte van de woning is in gebruik als hal/ stallen. Deze is inpandig bereikbaar vanuit de bijkeuken. Deze ruimte beslaat ruim 100m2. Vanuit hier is de verdieping van het achterhuis bereikbaar.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot 4 slaapkamers. De grootste slaapkamer is uitgevoerd met vaste kasten.

Middels een steektrap is de goed bruikbare vliering bereikbaar. Hier zou eventueel een extra kamer gemaakt kunnen worden. Nu is de ruimte in gebruik als bergruimte; de ruimte heeft een nokhoogte van 3,15m hoog.


BUITENRUIMTE EN BIJGEBOUWEN:
Achter de woning bevinden zich diverse, in steen uitgevoerde bergruimtes/ garages. Deze ruimte leent zich prima voor stalling van bijv. oldtimers, caravans, boten etc. De totale ruimte is opgedeeld in 10 aan elkaar verbonden delen en beslaat 663 m2

Het perceel grond aan de linkerzijde van de woning is te gebruiken als buitenruimte/ tuin.


ALGEMEEN:

Bouwjaar: 1930
Woonoppervlak: ca. 149m2;
Inhoud: ca. 1489m3;
Overige inpandige ruimte: 262m2 (zolder/ stallen);
Externe bergruimte: 662m2 (berging/ stallen);
Perceeloppervlak: 1550 m2;
Schilderwerk binnen: 2017;
Schilderwerk buiten: 2016;
Verwarming en warm water; Cv-installatie, Nefit 2013.

De woning is goed onderhouden, rustig gelegen en op korte afstand gesitueerd van alle dagelijkse voorzieningen.

Meer informatie of bezichtiging plannen?
E-mail nieuwsbrief
Delen

Kenmerken

Adres
Irenestraat 4, Dreumel
Woning
te koop
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
bestaande bouw
Woningtype
vrijstaande woning
Inhoud
1522 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
149 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
262 m2
Perceeloppervlakte
1550 m2
Bouwjaar
1930

Downloads

Foto's

Op de kaart

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL