X
Dolron Rivierenland Makelaars
Dolron Rivierenland Makelaars

Wij gebruiken cookies en andere technologie├źn om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Privacy statement

Een huis in Kerk-Avezaath

Kerk-Avezaath is een typisch Betuws dorpje met een landelijke, fraaie ligging iets ten noordwesten van Tiel. Hoewel Kerk-Avezaath klein is beschikt het wel over diverse voorzieningen en telt het prachtige, monumentale landhuizen.

Bent u op zoek naar een woning in Kerk-Avezaath? Bekijk dan hieronder ons aanbod van huizen in Kerk-Avezaath.

In welke straat?
Uw prijsklasse
Resultaten

Kerk-Avezaath

Kerk-Avezaath ligt midden in de Betuwe, tussen de steden Tiel en Buren in. Het dorp telt zo'n 1.376 inwoners en is gelegen aan de A15 met een goede ontsluiting per auto en openbaar vervoer. Steden als Nijmegen, Tiel, ’s-Hertogenbosch en Arnhem zijn per auto goed te bereiken, evenals de Randstad en Duitsland.

Gemeente Buren

Kerk-Avezaath valt in tegenstelling tot Kapel-Avezaath niet onder de gemeente Tiel, maar onder de gemeente Buren.

Voorzieningen in Kerk-Avezaath

Kerk-Avezaath is klein, maar toch beschikt het over diverse voorzieningen. Zo is er een openbare basisschool, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. Voor het voortgezet onderwijs ken men naar Tiel. En hoewel het dorp geen supermarkt heeft, heeft het wel een wekelijkse versmarkt. Op het gebied van zorg is er een medisch centrum waarin een specialistisch behandelteam zit voor de behandeling van (chronische) lichamelijke, emotionele en mentale klachten. Tevens zit er een praktijk voor mondhygiëne en heeft Kerk-Avezaath een zorgboerderij welke als doel heeft mensen met een zorgvraag begeleid werk te bieden.

Activiteiten in Kerk-Avezaath

Kerk-Avezaath heeft een actieve voetbalvereniging, een tennisvereniging en een van de grootste rij- en menverenigingen uit de Betuwe. Ook worden er in Kerk-Avezaath leuke (jaarlijkse) evenementen georganiseerd zoals het Lentefeest. Dit is een feest wat bestaat uit 2 feestavonden en een rommelmarkt en 10.000 bezoekers trekt. Daarnaast neemt Kerk-Avezaath deel aan het bekende Fruitcorso in Tiel en wordt er jaarlijks de Bloesemtochten fietsvierdaagse georganiseerd die start vanuit dorpshuis De Avezathen.

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag weten welke huizen in Kerk-Avezaath te koop zijn? Bekijk dan snel ons aanbod of neem contact met ons op.

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL