X

Een huis kopen in Kapel-Avezaath

Kapel-Avezaath is een klein, maar pittoresk dorpje in de Betuwe gelegen op een steenworp afstand van de stad Tiel. Het dorp ligt deels in gemeente Tiel en deels in gemeente Buren en wordt gescheiden door de A15. Kapel-Avezaath is landelijk gelegen en prachtig om doorheen te fietsen.

Interesse in wonen in Kapel-Avezaath? Bekijk hieronder ons aanbod van huizen in Kapel-Avezaath.

Hoe wilt u wonen?
In welke straat?
Uw prijsklasse
Resultaten

Kapel-Avezaath

Kapel-Avezaath is landelijk gelegen en ideaal voor mensen die rust en ruimte willen. Het dorp telt ongeveer 900 inwoners in ca. 350 woningen. Zoals gezegd ligt Kapel-Avezaath gedeeltelijk in gemeente Tiel en gedeeltelijk in gemeente Buren. In 1978 heeft er een gemeentelijke herindeling plaatsgevonden en is de gemeentegrens Buren-Tiel direct langs de A15 gelegd. Dit betekent dat de dorpskern van Kapel-Avezaath met buurtschap Bergakker onder gemeente Tiel valt en het buitengebied aan de andere kant van de A15 onder gemeente Buren.

Voorzieningen in Kapel-Avezaath

In Kapel-Avezaath is een supermarkt gevestigd waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Ook heeft het dorp een cafetaria en een restaurant/zaal waar feesten en evenementen georganiseerd kunnen worden. Hoewel er in Kapel-Avezaath wel een basisschool gevestigd is, is het voor alle andere belangrijke voorzieningen zoals huisarts, tandarts of fysiotherapie is Kapel-Avezaath aangewezen op Tiel.

Activiteiten in Kapel-Avezaath

Kapel-Avezaath kent enkele leuke en actieve verenigingen welke door het jaar heen evenementen organiseren. Zo is er de Oranjevereniging die onder meer op en rond koningsdag een leuk en gevarieerd programma in elkaar draait voor het hele gezin. Daarnaast is er in Kapel-Avezaath een gemengde zangvereniging, een jeu de boules-vereniging, een jeugdorkest, en een schietvereniging gevestigd. Voor alle overige sportvoorzieningen bent u aangewezen op Tiel of andere omliggende plaatsen.

Lijkt het u ook zo heerlijk om landelijk te wonen en vindt u Kapel-Avezaath de perfecte plek? Blader dan door ons aanbod van huizen in Kapel-Avezaath of neem contact met ons op.

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL