X
Dolron Rivierenland Makelaars
Dolron Rivierenland Makelaars

Wij gebruiken cookies en andere technologie├źn om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Privacy statement

Een huis kopen in Geldermalsen

Geldermalsen is een dorp wat ligt in de gelijknamige gemeente Geldermalsen. Het dorp beschikt over een gezellig centrum met een breed winkelaanbod en biedt veel voorzieningen op het gebied van zorg, onderwijs en sport.

Wilt u een huis kopen in Geldermalsen? In ons aanbod van huizen vindt u diverse koopwoningen in Geldermalsen in verschillende prijsklassen.

Hoe wilt u wonen?
In welke straat?
Uw prijsklasse
Resultaten

Geldermalsen

Op zo’n 20 minuten rijden van Tiel ligt Geldermalsen. Geldermalsen is een groot dorp met zo’n 10.500 inwoners en ligt aan het mooie riviertje de Linge. Het dorp maakt, zoals gezegd, deel uit van de gelijknamige gemeente. Gemeente Geldermalsen telt zo’n 26.000 inwoners en omvat de volgende 11 dorpen: Acquoy, Beesd, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Geldermalsen, Gellicum, Meteren Rhenoy, Rumpt en Tricht. Door de centrale ligging tussen de A2 en de A15 is Geldermalsen een zeer geliefde woonlocatie voor zowel jong als oud. Tevens biedt het station voor uitstekende verbindingen naar Utrecht, ’s-Hertogenbosch en andere plaatsen.

Voorzieningen in Geldermalsen

Hoewel Geldermalsen een dorp is kent het veel voorzieningen. Zo is er een leuk centrum met een breed winkelaanbod en vindt u in de buurt van het marktplein meerdere horecagelegenheden met gezellige terrassen waar u in de zomermaanden heerlijk kunt vertoeven. Er is ook een haven welke op loopafstand ligt van het centrum. Op het gebied van onderwijs vind u meerdere basisscholen, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, een BSO, maar ook een middelbare school en MBO Helicon opleidingen. Tevens zijn er meerdere huisartsenpraktijken, een tandarts, een orthodontiepraktijk en een zorgcentrum gevestigd in Geldermalsen.

Activiteiten in Geldermalsen

Geldermalsen heeft een breed aanbod wat betreft verenigingen. U vindt er onder andere een voetbalvereniging, een hockeyclub, een korfbalvereniging, een tennisclub, maar ook een sporthal waar u kunt squashen en volleyballen. Omdat Geldermalsen ook een zwembad heeft is er een actieve zwemvereniging waar u recreatief niveau als op wedstrijdniveau kunt zwemmen. Ook worden er in Geldermalsen met enige regelmaat evenementen georganiseerd waaronder het jaarlijks terugkerende 11 dorpenspel.

Enthousiast geworden? Wij hebben in ons bestand diverse huizen te koop in Geldermalsen. Blader dus snel door ons aanbod of neem contact met ons op.

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL