X
Dolron Rivierenland Makelaars
Dolron Rivierenland Makelaars

Een huis kopen in Dreumel

Dreumel is na Beneden-Leeuwen een van de grotere woonplaatsen van Gemeente West Maas en Waal en hoewel het dorp betrekkelijk klein is, beschikt het over goede voorzieningen op gebied van onderwijs, sport en zorg.

Bent u geïnteresseerd in een koopwoning in Dreumel? Blader hieronder door ons aanbod van huizen in Dreumel.

Hoe wilt u wonen?
In welke straat?
Uw prijsklasse
Resultaten

Dreumel

Aan de overzijde van de rivier de Waal tegenover Tiel in de gemeente West Maas en Waal ligt het dorpje Dreumel met zijn bijna 3.400 inwoners. Dreumel kent een rijke historie en is al vele eeuwen oud. Het dorp ligt midden tussen de boomgaarden en dichtbij de uiterwaarden langs de Waal. Het rustige en landelijke karakter, dat zo kenmerkend is voor het Rivierengebied is in de nabije omgeving van Dreumel volop aanwezig. Wie op zoek is naar rust en ruimte, kan zich nergens beter vestigen dan in het vriendelijke, dorpse Dreumel.

Gemeente West Maas en Waal

Dreumel maakt net zoals Beneden-Leeuwen deel uit van gemeente West Maas en Waal. De gemeente telt ongeveer 18.800 inwoners verdeeld over meerdere woonplaatsen. De rivieren de Maas en de Waal vormen zowel in zuidelijke als in noordelijke richting de natuurlijke grens. Grote steden als Nijmegen, Tiel, 's-Hertogenbosch en Arnhem, maar ook de Randstad en Duitsland zijn uitstekend te bereiken.

Voorzieningen in Dreumel

Voor de dagelijkse boodschappen kunnen mensen in Dreumel terecht bij diverse winkels en een supermarkt. In het centrum van Dreumel vindt u multifunctioneel centrum D’n Hoender welke in 2011 is gebouwd. Dit multifunctioneel centrum omvat onder andere een basisschool, een peuterspeelzaal, een bibliotheek, een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Voor het voortgezet onderwijs kan men naar Beneden-Leeuwen, Druten en Tiel.
Daarnaast zit er in het centrum van Dreumel een gezondheidscentrum waar onder andere een huisarts, diëtiste, fysiotherapeut, podoloog, osteopaat en (kinder)psycholoog gehuisvest zijn.

Activiteiten in Dreumel

Naast een voetbal- en een tennisvereniging, zijn er ook sportzalen in multifunctioneel centrum D’n Hoender aanwezig. Hier vind u een tafeltennisvereniging, volleybalvereniging en sportvereniging Sport in Balans, welke gespecialiseerd zijn in groepslessen. Dreumel heeft ook een verwarmd openluchtzwembad waar u in de zomermaanden gebruik van kunt maken. Dreumel kent tevens een actieve carnavalsvereniging, een muziekvereniging, twee koren en een toneelvereniging.

Bent u enthousiast geworden over wonen in Dreumel? Kijk dan snel tussen ons aanbod van huizen in Dreumel of neem contact met ons op.

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL