X

Een bungalow kopen

Bent u op zoek naar een woning die ligt in de natuur of aan de rand van de stad? Dan is een bungalow wellicht iets voor u. Maak uw droom waar en bekijk hieronder ons aanbod van bungalows.

Waar wilt u wonen?
Uw prijsklasse
Resultaten

Wat is een bungalow?

Een bungalow is een woning (vaak ook recreatiewoning) waarvan alle kamers inclusief keuken en badkamer zich op de begane grond bevinden. Soms komen we een bungalow tegen die een kamer heeft op een tweede woonlaag. Dit noemen we ook wel een semi-bungalow. De primaire woonvoorzieningen bevinden zich wel op de begane grond. Naast een bungalow en semi-bungalow kennen we ook nog de zogenaamde patiobungalow. Dit is een specifiek type bungalow waarbij de (bepalende) buitenruimte geheel is ingesloten door de bouwmassa van de woning, de aangrenzende woning(en) en/of muren.

Voor- en nadelen van een bungalow

De voordelen van een bungalow zijn:

  1. Bungalows staan vaak in een groene omgeving zodat u een nauw contact met de natuur zult ervaren.
  2. Een bungalow heeft doorgaans geen verdiepingen.
  3. Je kunt een bungalow gemakkelijk uitbreiden.

De nadelen zijn:

  1. Indien een bungalow op een recreatiepark staat kunt u te maken krijgen met het feit dat permanente bewoning verboden is.
  2. Indien u een bungalow op het oogt heeft met een plat dak, let dan op de staat van het onderhoud. Platte daken hebben in de regel meer onderhoud nodig omdat ze kwetsbaarder zijn dan een pannendak.

Bent u geinteresseerd in een bungalow?

Klinkt het wonen in een bungalow als muziek in uw oren wilt u uw droom waar maken? Bekijk dan snel ons aanbod van bungalows of neem contact met ons op. Wij helpen u graag de juist keuze te maken!

Bent u eigenaar van een bungalow en wilt deze te koop zetten? Lees verder bij 'Een huis verkopen', of neemt contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden!

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL