X
Dolron Rivierenland Makelaars
Dolron Rivierenland Makelaars

Wij gebruiken cookies en andere technologieën om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Privacy statement

Stationsstraat 26 30, Tiel

huurprijs 90 per vierkante meter per jaar

  • Bedrijfspand: Te huur
  • Status: beschikbaar
  • Aanvaarding: in overleg
  • Bouwvorm: bestaande bouw

Beschrijving

TOPLOCATIE NABIJ NS-STATON EN CENTRUM VAN TIEL

Het gebouw bestaat uit drie bouwlagen, op de begane grond bevindt zich een royale entree voorzien van een representatieve receptie. De centrale entreehal staat in verbinding met de eerste, tweede en derde verdieping middels een trappenhuis en lift.

Het gebouw bestaat uit drie vleugels verbonden door het centraal gelegen trappenhuis en lift. Op iedere verdieping is een pantry aanwezig alsmede sanitaire voorzieningen. De begane grond (souterrain) bestaat uit drie vleugels met kantoorkamers, een centrale hal en achteruitgang naar het parkeerterrein. De eerste verdieping bestaat uit drie vleugels waarvan twee ingericht zijn als kantoorruimte en een vleugel in gebruik is als balie/ ontvangst met een aangesloten open ruimte. Op deze verdieping is tevens de hoofdingang aan de voorzijde van het pand gesitueerd. De tweede verdieping bestaat uit 2 vleugels met (kantoor)kamers en op de derde verdieping zijn twee groter ruimtes aanwezig welke prima zouden kunnen dienen als vergaderruimte. Hier bevindt zich tevens een ruimte welke de mogelijkheid biedt tot het cre?ren van een kantine, de basis is hiervoor aanwezig. Voor de indeling van het pand verwijzen wij u graag naar de beschikbare plattegronden. De parkeerplaatsen op eigen grond zijn aan de achterzijde gelegen en bereikbaar via de achteruitgang op de begane grond.

Bestemmingsplan
De huidige bestemming van het gebouw is 'gemengd-1'. Dit houdt in dat op deze locatie naast de bestemming kantoren ook de bestemming wonen, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, ambachtelijke bedrijven, ateliers en galeries is toegestaan. Dit biedt diverse mogelijkheden voor de eventuele verhuur van bijvoorbeeld aparte units of een vleugel en daarmee de realisatie van een bedrijfsverzamelgebouw. De opzet van het pand is hier uitermate geschikt voor.

Locatie en bereikbaarheid
Dit representatieve kantoorgebouw staat aan de Stationsstraat op steenworp afstand van de Tielse binnenstad, buiten de stadsgrachten omringd door statige panden. Zoals het adres al doet vermoeden staat dit pand op loopafstand van NS-station Tiel (5 minuten lopen). Dit pand ligt tevens op 5 minuten rijden van de afslag van de A15.

Vloeroppervlakte
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 1755m?, deelverhuur van een verdieping is bespreekbaar.

Voorzieningen:
- Voorzien van airco units (multi split)
- C.V. ketel HR 147 KW met weersafhankelijke temperatuurregeling
- Liftinstallatie (Kone)
- Brand-ontruimingsinstallatie
- CAT5 netwerkbekabeling
- Serverruimte op 1e verdieping
- Alarminstallatie
- Noodverlichting
- Elektra installatie conform NEN3140
- Toegang tot de kantoorvleugels d.m.v. toegangscontrole tags
- Diverse vluchttrappen aan de buitenzijde
- Fietsstalling aan de voorzijde

Parkeren
Het kantoorgebouw beschikt aan de achterzijde over parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast zijn in de directe nabijheid openbare parkeerplaatsen gelegen.

Huurprijs:
De huurprijs van dit gebouw is €90,- per m? per jaar exclusief BTW.

Servicekosten:
De servicekosten zijn €30,- per m? per jaar

Huurtermijn:
5 jaar, met optietermijn van 5 jaar.

Huurbetaling:
De huursom en BTW dienen bij vooruitbetaling voor 1 maand te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW in de vorm van een bankgarantie.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks op 1 januari worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI- Alle huishoudens (basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek.

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM), model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld in juli 2003 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag op 11 juli 2003 en aldaar ingeschreven onder nummer 72/2003.

Aanvaarding:
In overleg, per direct is mogelijk.

Meer informatie of bezichtiging plannen?
Bericht:
E-mail nieuwsbrief
Delen

Kenmerken

Adres
Stationsstraat 26 30, Tiel
Bedrijfspand
Te huur
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
bestaande bouw

Foto's

Op de kaart

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL