X

St. Agnietenstraat 26, Tiel

vraagprijs 90.000 kosten koper

  • Bedrijfspand: Te koop
  • Status: beschikbaar
  • Aanvaarding: in overleg
  • Bouwvorm: bestaande bouw

Beschrijving

Centraal gelegen kantoor of expositieruimte.

In het oude centrum van Tiel, in de directe nabijheid van de schouwburg “Agnietenhof” ligt dit karakteristieke vroeg 19e- eeuwse pand. Het pand is monumentaal en grenst aan de rechterzijde aan een getoogde poort met geprofileerde imposten. Deze poortdoorgang is een overblijfsel van het in de 19e eeuw afgebroken St. Agnietenklooster.

De belending wordt gevormd door soortgelijke objecten, bedrijvigheid en boven- en benedenwoningen. Hetgeen te koop wordt aangeboden betreft een ruimte op de begane grond, welke samen met de bovenwoning deel uitmaakt van een VvE.
De ruimte is opgedeeld in twee ruimten en beslaat circa 62 m2. In het eerste gedeelte is de entree gelegen, in het tweede gedeelte is een zij-entree aanwezig vanaf de Kloosterstraat. Er zijn thans geen voorzieningen aanwezig.

Door haar centrale ligging, zijn winkels, horeca en culturele uitgaansgelegenheden op loopafstand gesitueerd. De locatie is gelegen in de bestemming Gemengd en hierbij zijn meerdere invullingen denkbaar. Gezien de directe omgeving van de locatie zijn cultuur gerelateerde activiteiten (bijv. expositieruimte en galerie) goed denkbaar.

Dienstverlenende bedrijven, maatschappelijke voorzieningen en invulling met de functie kantoren behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie of bezichtiging plannen?
E-mail nieuwsbrief
Delen

Kenmerken

Adres
St. Agnietenstraat 26, Tiel
Bedrijfspand
Te koop
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
bestaande bouw

Foto's

Op de kaart

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL