X
Dolron Rivierenland Makelaars
Dolron Rivierenland Makelaars

Wij gebruiken cookies en andere technologieën om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Privacy statement

Neerijnenlaan 1 1a, Tiel

prijs n.o.t.k. 750.000 kosten koper

  • Bedrijfspand: Te koop
  • Status: verkocht onder voorbehoud
  • Aanvaarding: in overleg
  • Bouwvorm: n.v.t.

Beschrijving

OPENBARE VERKOOP BIJ INSCHRIJVING

Voormalige schoollocatie met ontwikkelpotentie tot woningbouw.

Het College van Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Tiel heeft besloten de locatie van de voormalige basisschool aan de Neerijnenlaan 1/ 1a te Tiel openbaar te koop aan te bieden omdat de locatie niet meer nodig is. De school is gelegen op een perceel van 5860m2 eigen grond.

Er is gekozen voor verkoop bij openbare inschrijving zodat iedereen in de gelegenheid wordt gesteld de locatie te bezichtigen en nadere informatie ten aanzien van (her)bestemming in te winnen. Bij de selectie van de koper is zowel de prijs, de planning, als de invulling die de koper aan het object wenst te geven van belang. De bestemming van de locatie is thans
'maatschappelijke doeleinden". Een bestemmingsplanwijziging tot functie Wonen kan onder voorwaarden tot de mogelijkheden behoren. De aanwezige speeltuin dient in het plan terug te komen.

Er is een kavelpaspoort beschikbaar voor de locatie. Het kavelpaspoort is informatief en geeft de visie van verkoper ten aanzien van de locatie weer. Beargumenteerde afwijkingen worden zeker overwogen.


De huidige opstallen zijn in 1964 gerealiseerd. Het betreft 1- laagse bebouwing met plat dak.
Het VVO beslaat ca. 1000m2 , BVO ca. 1100m2


Ge?nteresseerden zijn gedurende ondergenoemde bezichtigingsdagen in de gelegenheid onderhavig object in het kader van de inschrijvingsprocedure te bezichtigen en uitgebreid onderzoek te doen naar de staat waarin het registergoed zich bevindt.


Bezichtiging kijkdag: deze zijn reeds geweest.

Indien uw interesse uitgaat naar dit pand/ deze locatie nodigen wij u uit om nadere informatie met inschrijfformulier bij ons kantoor op te vragen en uw bieding tezamen met een beschrijving van het voorgenomen gebruik (concept plan) uiterlijk 16 november 2020 voor 12:00 uur in te leveren bij de in de verkoopinformatie genoemde notaris.

De minimale inzetprijs bij de inschrijving bedraagt € 750.000 k.k.

Meer informatie of bezichtiging plannen?
E-mail nieuwsbrief
Delen

Kenmerken

Adres
Neerijnenlaan 1 1a, Tiel
Bedrijfspand
Te koop
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
n.v.t.

Foto's

Op de kaart

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL