X

Buitenbulkweg 10, Tiel

  • Status: beschikbaar
  • Aanvaarding: in overleg
  • Bouwvorm: bestaande bouw

Beschrijving

Interessant beleggingsobject in Tiel.

Centraal gelegen op de woonboulevard van Tiel, gesitueerd op een prominente zichtlocatie mogen wij u een middelgroot object bestemd voor detailhandel aanbieden.

Het pand is gevestigd op een hoeklocatie (Bulkweg / Buitenbulkweg met de Lutterveldweg) waar aan weerzijde van het pand soortgelijke objecten zijn gesitueerd. Het betreft hier het “hoofdgebouw” van een serie van drie waarvan de laatste binnenkort gebouwd gaat worden. Bedoeld pand is op de hoek/kopzijde gelegen. Het bedrijventerrein “Latenstein” bevindt zich aan de oostzijde van Tiel, is goed ontsloten en gelegen nabij de op- en afritten van de A15.
Tiel heeft een streekfunctie en daarmee een zeer ruim verzorgingsgebied.

Dit gebied is onder supervisie van de gemeente Tiel gerevitaliseerd, waarbij een functiegerichte ontwikkeling wordt nagestreefd om het hele gebied als woonboulevard in te richten. Grote landelijke franchiseketens, zoals Praxis, Gamma, Leen Bakker, Kwantum, Keukenkampioen en Carpetright hebben hun weg naar dit gebied al gevonden.

In het pand welke wij u mogen aanbieden is een vestiging van Superkeukens en een vestiging van Swiss Sense gevestigd. Gerenommeerde namen en dusver goede huurders gebleken.

Op de tweede verdieping is aan de linkerzijde een riant appartement (bedrijfswoning) met een prachtige buitenruimte gesitueerd welke in gebruik is bij de huidige eigenaar maar straks ter verhuur beschikbaar komt. Tevens zijn er op deze verdieping een drietal kleinere units van ca 100 m2 per unit. Elke unit is volledig zelfvoorzienend en ingericht met een nette keuken en toiletruimte. Alle drie de units zijn verhuurd.

De entree van zowel het appartement als de verhuurde units zijn via een aparte entree per lift en stijlvolle open trap aan de zuidzijde van het complex bereikbaar. Aan de noordzijde bevind zich een noodtrap.

Rondom het pand is er, naast het parkeren in de directe omgeving, ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Het pand is in 2007 gebouwd en heeft een bruto vloeroppervlak van ca. 3 x 800 m2 = 2400 m2.
Het perceeloppervlak bedrag 1.878 m2. Het pand is in volle eigendom.


EXTRA INFORMATIE:

Op de bovenste verdieping bevind zich in de middelste ruimte een airco-systeem.

De rechterzijde van het pand heeft een traditioneel verwarmingssysteem, het linker gedeelte is uitgerust met een eigen warmtepomp om te koelen en te verwarmen. Tevens is dit gedeelte van het pand voorzien van vloerverwarming.

Het appartement is eveneens geheel uitgerust met een 2 x 12 groepen vloerverwarmingssysteem waarbij de gehele vloer bekleed is met geluidsarme pvc. Het appartement beschikt over een 60 m2 groot balkon, met een composiet vloer, welke de gehele hoek omsluit en die vanuit elke aansluitende ruimte te bereiken is.

Het plafond van de bovenste verdieping bestaat uit ruim 700 m2 systeemplafond.
Het dak is voorzien van een lichtkoepel welke tevens dienst doet als ontsluiting van het dak.

De winkels en de bovenste verdieping zijn allen voorzien van een eigen nutsaansluiting waarbij bij de bovenste verdieping alle ruimtes nog apart bemeterd zijn.

In het pand zijn vier aparte UPC aansluitingen aanwezig. 1 voor elke winkel en twee voor de bovenste verdieping. Ook bestaat de mogelijkheid om een glasvezel aansluiting aan te vragen via de ondernemersvereniging.

Er is sprake van langlopende huurovereenkomsten.

Energietransitie:
Het pand is in 2015 uitgerust met 60 stuks zonnepanelen; (15.000 Kw) opbrengst ca 13.500 KWh p/jr.
De gevels bestaan uit hoogwaardige sandwichpanelen met een brandwerende pir-vulling. De wanden hebben hierbij een isolatiewaarde van ca (Rc) 4,9 en het dak (Rc) 3,96.
De linker winkel is geheel gasloos en verwarmt en koelt middels aardwarmte en -koeling.
De bovenste verdieping gebruikt de gasaansluiting alleen nog voor verwarming. 350 m2 meter is reeds voorzien van vloerverwarming en kan zo op een warmtepomp aangesloten worden.

Meer informatie of bezichtiging plannen?
E-mail nieuwsbrief
Delen

Kenmerken

Adres
Buitenbulkweg 10, Tiel
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
bestaande bouw

Foto's

Op de kaart

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL