X

Achterstraat 0 ong, Kerk Avezaath

koopprijs 93.500 vrij op naam

  • Bedrijfspand: Te koop
  • Status: beschikbaar
  • Aanvaarding: in overleg
  • Bouwvorm: bestaande bouw

Beschrijving

In dit knusse dorpshart van Kerk-Avezaath wordt het kleinschalige nieuwbouwplan Onder De Luifel gerealiseerd, waar werken en wonen worden gecombineerd. Onder De Luifel bevat 1 bedrijfswoning en 5 bedrijfsruimtes in de Achterstraat te Kerk-Avezaath. De 5 bedrijfsruimtes zijn los van elkaar te koop, de bedrijfswoning kan alleen worden aangekocht in combinatie met ??n of meerdere bedrijfsruimtes.

De opzet is geschikt voor de vestiging van winkels, dienstverleners en bedrijfjes met een open uitstraling. Diverse units zijn nog volledig vrij te verdelen in oppervlak of indeling. Dit unieke plan is interessant voor ondernemer maar ook voor particulieren.

De genoemde koopsom (€ 93.500,- v.o.n.) is een ruwbouw prijs, de afbouwprijs bedraagt koopsom € 102.000,- v.o.n..

Wij informeren u graag verder over de opties en mogelijkheden van het unieke woon/werkconcept Onder De Luifel! Neem contact op met ons kantoor via de telefoon of e-mail.


Wonen in Kerk Avezaath
In de prachtige omgeving van de Betuwe, vlakbij het stroomgebied van het riviertje de Linge, ligt een lieflijk dorpje genaamd Kerk Avezaath. Alles vindt u er op korte afstand, van kapper tot bakker tot supermarkt. Het dorp valt onder de gemeente Buren; een pittoresk, historisch Oranjestadje waar leuke winkeltjes, galerie?n, terrassen en restaurantjes zijn gevestigd. De 'fruithoofdstad' Tielt ligt op circa 10 minuten rijden, waar u gezellig kunt winkelen. In Kerk Avezaath zelf worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Zo is er in dorpshuis De Avezathen volop gelegenheid voor ontmoeting en ontspanning.

Het dorp beschikt over een openbare basisschool en peuterspeelzaal, een speeltuin en open tennisschool, een voetbal- en gymnastiekvereniging. Sinds 1977 is er in Kerk-Avezaath een jaarlijks terugekend en meerdaags Nederlandstalig muziekfestival. Bovendien vindt er ieder voorjaar ook een fietsvierdaagse plaats. De start en finish hiervan liggen traditioneel bij dorpshuis De Avezathen. Onder de naam 'Avezaaths Allerlei' organiseren de kerken van Kerk-Avezaath en Kapel-Avezaath jaarlijks twee gezellige rommelmarkten!

Meer informatie of bezichtiging plannen?
E-mail nieuwsbrief
Delen

Kenmerken

Adres
Achterstraat 0 ong, Kerk Avezaath
Bedrijfspand
Te koop
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
bestaande bouw

Foto's

Op de kaart

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL