X
Dolron Rivierenland Makelaars
Dolron Rivierenland Makelaars

Zandstraat 110 112, Beneden-Leeuwen

vraagprijs 675.000 kosten koper

  • Bedrijfspand: Te koop
  • Status: verkocht onder voorbehoud
  • Aanvaarding: in overleg
  • Bouwvorm: bestaande bouw

Beschrijving

Ideale woon-/ winkelruimte op centrale en gewilde locatie!

Wanneer u de brug van of naar West Maas en Waal oversteekt, ziet u de locatie van deze prachtige woonboerderij vrijwel direct liggen. Gemarkeerd door de karakteristieke molen van Beneden-Leeuwen, welke aan de voet is gelegen van de woning aan de Zandstraat 110-112, kunt u niet om deze centrale locatie in het dorp heen.

De voorzijde van het pand is thans in gebruik als dierenwinkel, maar door de goede indeling en hoogwaardige afwerking van de winkel is de ruimte ook voor vele andere doeleinden bruikbaar. Kantoor of dienstverlenend bedrijf? Detailhandel of horeca? Op deze locatie zit u goed!

De prachtige woonboerderij is vanaf de Molenlaan te betreden en is geheel los van de winkel te bewonen. U kunt hier dus genieten van uw woongenot, terwijl u bijv. de winkel aan een derde verhuurd. Wonen en werken aan huis is prima te combineren, al dan niet door uw eigen gezinsleden.


INDELING WOONHUIS

Begane grond:
Hal/ zij-entree, toiletruimte, bergkast. Aan de rechterzijde heeft u toegang tot de royale woonkamer van 35m2, deze ruimte is goed afgewerkt met een natuurstenen vloer in een lichte kleurstelling en een fraai geschuurd plafond. De ruimte heeft veel daglichttoetreding, waarbij de ramen zorgvuldig zijn vormgegeven met uniek glas-in lood. Onder een gedeelte van de woonkamer is een prachtige (wijn)kelder gelegen.

Aan de andere zijde van de hal treft u de woonkeuken, deze ruimte beslaat ca. 17 m2 en is voorzien van een luxe keukenopstelling met inbouwapparatuur. Vanuit hier kijkt u op de besloten, privacy-rijke tuin van de woning.
Aansluitend aan de keuken is de praktische bijkeuken gesitueerd. Hier is de Cv-installatie opgesteld, bevindt zich de meterkast en is veel bergruimte aanwezig. Tevens een goede ruimte voor de opstelling van het witgoed.

Eerste verdieping:
Aan de zijde van de Zandstraat is de begane grond in gebruik als winkelruimte. De verdieping is vanuit de woning te betreden en hier bevinden zich drie goede slaapkamers. De hoofdslaapkamer is opvallend ruim (ca. 29m2) en prachtig om te zien door de aanwezigheid van de oude spanten in het plafond. Een vierde slaapkamer is te realiseren in de ruimte die nu als tussenruimte functioneert naar het achtergelegen gedeelte van het pand.

De verzorgde badkamer is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel.

Op deze verdieping is nog een multifunctionele ruimte aanwezig, welke kan dienen als bijv. werkkamer of bergruimte.

Tweede verdieping:
De bergzolder is middels een losse trap bereikbaar en biedt voldoende bergruimte (ca. 20 m2).


INDELING WINKEL

Winkelruimte voorzijde begane grond:
De entree is gelegen aan de Zandstraat 110 en geeft toegang tot een goed bemeten ruimte van ca. 130m2 winkelruimte. De winkel is overzichtelijk in te delen en praktisch qua maatvoering. Vanuit hier is er inpandig toegang tot de kantine, eigen toiletruimte en magazijn. Het magazijn is via het verharde buitenterrein - van zowel de Zandstraat als de Christinestraat -te bereiken en geeft via openslaande deuren met voldoende hoogte toegang tot het inpandig gelegen magazijn.

Op het verharde terrein aan de achterzijde is nog een extra opslag gelegen en een grote in spouw gebouwde garage voor bijv. stalling van auto, camper e.d. De garage heeft intern verbinding met de woning, maar is samen met de opslagruimte ook bij de winkel te betrekken.

De verdieping aan de achterzijde van het pand is nu in gebruik voor opslag. Deze ruimte is bij de winkel te gebruiken, maar ook eventueel bij de woning te betrekken. Net wat de wensen en gebruikseisen zijn.

Voor de maatvoering en bestudering van de indeling verwijzen wij u graag naar de aanwezige plattegronden.
Voor een goede indruk van de mogelijkheden is een bezoek aan de winkel/ woning gewenst; wij maken graag tijd voor u vrij om een uitgebreide ronde met u te maken!


ALGEMEEN:

* Beeldbepalend pand op een centrale locatie in de hoofdwinkelstraat van Beneden-Leeuwen;
* Wonen en werken aan huis zijn hier optimaal te combineren;
* Goede verhuur mogelijkheden voor de winkel, daar de ruimten los van elkaar te gebruiken zijn;
* De woning en winkel zijn voorzien van eigen meters voor het verbruik van gas en elektra en zijn voorzien van een eigen Cv-installatie;
* Het buitenterrein is vanaf twee zijden te bereiken en eventueel laden en lossen is hiermee goed geregeld;
* Horeca behoort ook tot de mogelijkheden, hoe charmant kan het zijn om op een terras onder de molen te vertoeven?
* Zowel de woning als de winkel zijn aan de binnen- en buitenzijde goed onderhouden en verzorgd ingericht;
* Aanvaarding in overleg.

Meer informatie of bezichtiging plannen?
E-mail nieuwsbrief
Delen

Kenmerken

Adres
Zandstraat 110 112, Beneden-Leeuwen
Bedrijfspand
Te koop
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
bestaande bouw

Foto's

Op de kaart

Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL