X
Dolron Rivierenland Makelaars
Dolron Rivierenland Makelaars

Wat is mijn huis waard?

U wilt uw huis verkopen, maar wat is uw huis nu eigenlijk waard? En hoe wordt bepaald hoeveel mijn huis waard is?

Wij kunnen u hierover het volgende vertellen: de waarde van uw huis hangt van diverse aspecten af. Doordat de woningmarkt altijd in beweging is, is het vanzelfsprekend dat de waarde van uw huis een momentopname is. Het is immers een kwestie van vraag en aanbod. Daarnaast spelen factoren als ligging, staat van onderhoud, woonoppervlak en inhoud, perceelsomvang en bijv. mate van isolatie in grote mate mee. Om de vraag "Wat is mijn huis waard?" te kunnen beantwoorden is het dus belangrijk dat al deze aspecten worden meegenomen.

Waarde van een huis bepalen

De waarde van uw huis kunt u op twee manieren laten bepalen: doe onze online gratis waardebepaling of maak een afspraak voor een waardebepaling op maat.

Bij de online gratis waardebepaling zoekt onze module woningen die recent zijn verkocht en vergelijkbaar zijn met uw eigen huis. Op basis hiervan kan de module tot een indicatie van de waarde van uw woning komen.

De waardebepaling op maat is een stuk uitgebreider. Na het maken van een afspraak komt één van onze NVM-Makelaars uw woning bekijken vanuit de optiek van de huidige woningzoekende. Er wordt tijdens de waardebepaling van uw huis ook gekeken naar de staat waarin deze verkeerd, wat voor type huis het is, de verkoopgeschiedenis van vergelijkbare huizen en het huidige aanbod op de woningmarkt. Op basis van deze gegevens maken wij een realistische inschatting van de actuele waarde van uw huis.

Gratis de waarde van uw huis bepalen

Wilt u weten of het een geschikt moment is om uw huis te verkopen? Begin dan met de online gratis waardebepaling. Zo krijgt u snel een indicatie van de waarde van uw huis.

Spreekt deze waarde u aan en wilt u een nog realistischere inschatting door een NVM-Makelaar? Neem dan contact met ons op voor een waardebepaling op maat. Vul het formulier op deze pagina in of bel ons via 0344-622220 voor het inplannen van een gratis waardebepaling.

Meer informatie?
E-mail nieuwsbrief
Gratis waardebepaling
Delen
Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL