X
Dolron Rivierenland Makelaars
Dolron Rivierenland Makelaars

Redute+ bouwnummer 35

Bent u op zoek naar een nieuwbouw twee-onder-één kapwoning met garage maar is anderhalf jaar wachten geen optie?

Op zaterdag 30 maart tijdens de Open Huizen Route doet bouwnummer 35 mee.

U bent van harte welkom tussen 11 en 15 uur bij het kenmerkende paars-groene bankje @Redute+ aan de Zwaluwstraat te Tiel.

Imposant langs de Waal, waar deze nieuwe wijk als 'vesting' achter de kade ontstaat en dit is dus ook de inspiratie achter de naam! Want hoe noemden ze zo'n gebied ook wel vroeger? Inderdaad de 'Redoutes' of 'Ronduites', oftewel dit is straks de hippe variant, de wijk in Tiel genaamd Redute.

In deze fase, deelgebied 2, geven we de woningen ook nog een dikke vette +, dus net even meer, en tadaa, zo zijn we er: Redute+!

Dit type 'Ready to start a family in' heeft als '+' dat er maar liefst 5 (slaap)kamers zijn en ja zeker, die op zolder krijgen ook een dakraam. Zo heef ieder gezinslid zijn eigen kamer(s) of logees een toffe slaapplek, wordt het straks alleen nog moeilijk om hier je favoriet uit te kiezen! Dat 'zo' geldt voor deze woning letterlijk en figuurlijk, want we gaan starten met bouwen. Voor het type ik-kan-niet-wachten dus een extra '+'. En let op dit zijn +'en bovenop bovenop de rest, want die andere 'must haves' als vloerverwarming, zonnepanelen, sanitair en tegelwerk (en nee, zeker niet de minste) en, hoe gaaf is dat, verdiepingshoge deuren zijn dus altijd all-in. Kortom, are you ready for Redute+?

Tiel, een hotspot in NL en daarom perfect passen bij de lifestyle van 'altijd mobiel willen zijn'? Dus 1x met je ogen knipperen en al op de snelweg zijn of last minute nog snel in de trein springen om het weekend in bijvoorbeeld Den Bosch, Nijmegen, Arnhem of Utrecht te vieren? Met de A15, A2 en het station, is dit dé plek voor de avonturiers onder ons, maar ook juist voor de 'harde werker' die graag maximaal van deze voordelen profiteert en geen (reis)tijd wil verliezen!

Bekijk de woning hier op Funda en neem via 0344 - 622220 contact met ons op voor meer informatie!

Meer informatie?
E-mail nieuwsbrief
Gratis waardebepaling
Delen
Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL