X
Dolron Rivierenland Makelaars
Dolron Rivierenland Makelaars

Qualis!

Wij zijn trots dat aan ons kantoor het Qualis-label is toegekend per 1 juli 2018!

Qualis is een organisatie die de marketing en presentatie voor het hogere segment in de huizenmarkt verzorgt en ons met die specifieke service extra ondersteuning biedt om die categorie nog professioneler te bedienen. Bij Qualis zijn inmiddels landelijk ca. 50 geselecteerde makelaars aangesloten met een uitstekende naam en reputatie.

Om voor het Qualis-label in aanmerking te komen wordt er door Qualis een uitgebreide screening gedaan op basis van behaalde resultaten, marktpositie en een goede reputatie. Aan de geselecteerde makelaar wordt een vooraf bepaald gebied toegekend, waarin alleen deze geselecteerde makelaar het Qualis-label mag voeren.

De voordelen voor onze klanten zijn werkgebied-overstijgend: de kopers en verkopers in deze doelgroep kunnen via ons gebruik maken van het zeer grote Qualis netwerk van de andere ca. 50 Qualis makelaars. Zo kunnen we onze kennis en krachten bundelen en onze klanten nog beter van dienst zijn.

Bezit u een pand in de hogere prijsklasse of zoekt u iets dergelijks? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Meer informatie?
E-mail nieuwsbrief
Gratis waardebepaling
Delen
Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL