X
Dolron Rivierenland Makelaars
Dolron Rivierenland Makelaars

Nieuwbouwnieuws 'Het Leeuwse Veld' start bouw fase 9

Zie jij jezelf al wonen omringd door een groene en waterrijke omgeving, weg van de drukte maar toch centraal gelegen en met alle nodige voorzieningen op steenworp afstand? Dan hebben wij hier misschien wel jouw nieuwe (t)huis.

Met 6 rij- en 4 hoekwoningen biedt dit project de ideale situatie jou als starters of doorstromer die zorgeloos willen wonen en genieten van de vrijheid in de natuur om je heen. Deze woningen zijn voorzien van de meest actuele isolerende voorzieningen en is energielabel A vanzelfsprekend.

Je komt te wonen in de jonge nieuwbouwwijk 'Het Leeuwse Veld' in Beneden-Leeuwen. In het gezellige centrum van Beneden-Leeuwen vindt u enkele grote winkelketens maar ook veel speciaalzaken en horecagelegenheden. Met een aanbod van meerdere basisscholen, voortgezet onderwijs en een rijk verenigingsleven worden ook zeker de kinderen niet vergeten. Het naastgelegen Cool Nature Park 'Het Speelse Veld' telt 5 hectare en is ingericht met wandelpaden en als speelpark. Voor kinderen en volwassenen dus genoeg ruimte om te spelen en/of uit te waaien.

Vanaf 20 mei start de verkoop en kun je jezelf inschrijven voor 1 van deze woningen. De inschrijfperiode loopt tot en met 27 mei 12:00. Op 20 mei is ons kantoor geopend van 17:00 tot 18:30 en staan onze makelaars voor je klaar om al je vragen over dit project te beantwoorden en ligt de brochure voor je klaar. We zien je dan!

Meer informatie?
E-mail nieuwsbrief
Gratis waardebepaling
Delen
Social media
Regelmatig verschijnen we op social media met nieuwe objecten en interessant nieuws.
Contact
Vestiging Tiel
Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel
Telefoon: 0344 - 622220
Vestiging Geldermalsen
Kostverlorenkade 2
4191 CH Geldermalsen
Telefoon: 0344 - 622220
Website door InterXL