Geldermalsen – Laageinde 35

Home/Geldermalsen – Laageinde 35
 Laageinde 35, GELDERMALSEN 
 € 325.000,- kosten koper 
Verkocht onder voorbehoud
 

 

Vrijstaande semi-bungalow met mogelijkheden voor bijv. mantelzorg.

Deze vrijstaande woning is op een centrale locatie in het midden van Nederland gelegen. In Geldermalsen zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig en in het dorp zijn sportfaciliteiten, recreatiemogelijkheden en onderwijs goed vertegenwoordigd. Naast het leuke centrum van Geldermalsen beschikt Geldermalsen over een eigen NS-station en is het dorp op korte afstand gelegen van de snelwegen A15 en A2.

Door de indeling van de woning is de woning zowel geschikt voor gezinnen, voor ouderen of voor bijv. mantelzorg.
De langgerekte woning bestond van oudsher uit twee woningen welke later in elkaar zijn opgegaan tot een vrijstaande woning. Met enige aanpassingen is de woning weer terug te brengen naar een indeling die dubbel gebruik (al dan niet met inpandige doorgang) mogelijk maakt.De woning is gelegen op een perceel van 1120 m2 eigen grond.


INDELING

Begane grond:

Zij-entree, hal met trapopgang naar boven, toegang tot de royale en lichte woonkamer, portaal met toiletruimte.
Gesloten keuken voorzien van een keuken in L-opstelling; de keuken is voorzien van een koelkast, oven , vaatwasser, en 4-pits gasfornuis. Doorloop naar de bijkeuken met witgoedopstelling en bergruimte, aansluitend nog een extra berging welke van binnenuit bereikbaar is.
Vanuit de woonkamer is de royale slaapkamer met kastengedeelte en aangrenzende badkamer bereikbaar. Alles is gelijkvloers en derhalve ook geschikt voor mindervalide bewoners. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en wastafel.

Eerste verdieping;

In het linker gedeelte van de woning zijn reeds twee goede slaapkamers aanwezig. In het rechter gedeelte van de woning zijn 1 of 2 slaapkamers te creëren, maar dit gedeelte van de woning is thans alleen bereikbaar via een vlizotrap. Hier bevindt zicht tevens de opstelling van de Cv-installatie (2005, eigendom)

Zowel aan de zij- als achterzijde van de woning is een royale tuin gelegen. De achterzijde van de tuin is gescheiden door een droge sloot van de spoorbaan; naastgelegen woningen hebben de tuin dusdanig laten begroeien dat hier niets meer van waar te nemen is. Bij deze woning is dit op dit moment nog niet zo, maar de tuin is diep genoeg om hier voldoende begroeiing te planten.

Op het perceel is veel berg- of hobbyruimte aanwezig in de naastgelegen schuren.

Tijdens een bezichtiging krijgt u pas een goed beeld van de indeling en mogelijkheden, wij informeren u graag nader.

Kenmerken:
  • Koop
  • Eengezinswoning
  • Bouwjaar: 1939
  • Woonoppervlakte: 125 ㎡
  • Inhoud: 504 ㎥
  • Perceeloppervlakte: 1120 ㎡
  • Adres: Laageinde 35
  • Plaats: GELDERMALSEN

Deel deze kans:

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Vul dan het onderstaande contactformulier in:

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen


Woningen die u misschien ook interessant vindt:

...of zoek verder